peter.a Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) http://sklep.benchmark.pl/pelny_15099.html To moja karta. Szukam chłodzenia za ok. 60zl. Ważna jest dla mnie oprócz ciszy i wydajności, kompatybilność z nowszymi kartami. ( za pare miesięcy mam zamiar kupić 7300gt lub 7600gt) Myślicie ze to się nada? : http://www.allegro.pl/item176755405_pentag...jny_wys24h.html Mam nadzieje że pomożecie :) Edytowane 26 Marca 2007 przez peter.a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 evercool jak masz wiecej miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) A wejdzie to później na 7300 lub 7600? ps. Duża będzie różnica pomiędzy Pentagramem a Evercoolem? Bo ten pierwszy bardziej mi pasuje z powodu zawartości zestawu. :) Edytowane 26 Marca 2007 przez peter.a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Bierz evercoola, miałem na takiej karcie i nie narzekałem :) Błoga cisza (oczywiście w porównaniu do stockowego chłodzenia) I jeszcze jeden aspekt.. w pasywie był wydajniejszy od stocku.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Bierz evercoola, miałem na takiej karcie i nie narzekałem :) Błoga cisza (oczywiście w porównaniu do stockowego chłodzenia) I jeszcze jeden aspekt.. w pasywie był wydajniejszy od stocku.. No to chyba kupie evercoola. W zestawie jest pasta termoprzewodząca czy trzeba kupić osobno? ps. To chłodzenie napewno zajmuje 1 slot pci na płycie? Mam tylko 2 więc wole zapytać ;) Edytowane 26 Marca 2007 przez peter.a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 jak sie to ma do Freezone XC-70 Cu(glownie chodzi o cisze)? cena ta sama da sie zdjac ten wiatrak z evercoola, wsadzilbym tam fandera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Jednak kupiłem pentagrama. Na 12V i pełnych obrotach miałem max 50 stopni w F.E.A.R. Dodam, że na stockowym chłodzeniu temp. wynosiła w tej samej grze ponad 80 stopni. Polecam to chłodzenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...