bialyikar Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Chciałem się dowiedzieć co to jest za tuner (jego model) i czy opłaca się go kupować. Link.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drake87 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) Jest to jak mi sie zdaje [ ale nie na bank] filipsiak 400 cinergy.. nawet dobry kiedyś go miałem... 0 problemów.. tylko ja go wychaczyłem za 40zł na allegro.. Poszukaj a może wdepniesz na tańszą aukcję ziom... :wink: Da się wyszarpać tańsze... wszak to allegro.. :) cierpliwości :D Ja dostałem jak pamiętam płytke na której były wszystkie programy do oglądania i szarpania canal + i HBO za darmochę :D ... Ale pamiętaj - jak głosi reklama " kradzież tv to przestępstwo" :) Mój blok to wogle jest dziwny.. sąsiad szarpie prąd za darmo.. sąsiadka ma sporą biblioteczke zgrywanych filmików :D Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez drake87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...