Gość marcin198787 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Witam. Mam zamiar po świętach zaopatrzeć się w nowego pendrive'a (do 75zł) i mam dylemat, którego pena wybrać. Na oku mam dwa: Kingston Mini Fun 2GB Kingston DT Mini Migo Edition Którego wybrać? Ma ktoś pena z tym całym Migo? Jak to się sprawuje i czy nie jest to tylko taki chwyt marketingowy? No i jeśli ktoś ma Mini Migo to czy jest tam gdzie przyczepić smycz? Z góry dzięki za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semyazz Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Osobiście jakbym miał wybierać między pendrivem ze speedem (Mini Fun) 6/3 MB/s, a (Mini MIgo) z 19/13 MB/s, (przynajmniej w ofertach jest napisane ze takie predkosci osiąga :P) to bym się nie zastanawiał długo xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin198787 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Osobiście jakbym miał wybierać między pendrivem ze speedem (Mini Fun) 6/3 MB/s, a (Mini MIgo) z 19/13 MB/s, (przynajmniej w ofertach jest napisane ze takie predkosci osiąga :P) to bym się nie zastanawiał długo xD No z opisów niby tak wynika, ale realnie ten mini fun osiąga 9/15 MB/s (tak mnie zapewniają jego posiadacze) i wydaje mi się, że mini migo będzie miało bardzo zbliżone wyniki. To więc jak, fun czy migo? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Te peny co podałeś mają bebechy najtańszych kingstonów DT1, czyli odczyt zapis 6/3 lepiej tego nie tykaj. Jeśli już chcesz kingston to dołóż pare złotych i bierz http://allegro.pl/item178340980_kingston_2...s_migo_vat.html To on ma już ma prawdziwą prędkość na prawde wyciąga 25/18 mb/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Polecany Pendrive wyżej na pewno będzie lepszy od tych dwóch z pierwszego postu.Ponieważ będzie szybszy. A czego oczekuje autor tematu od nowego zakupu? Może znajdzie się coś lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin198787 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Polecany Pendrive wyżej na pewno będzie lepszy od tych dwóch z pierwszego postu.Ponieważ będzie szybszy. A czego oczekuje autor tematu od nowego zakupu? Może znajdzie się coś lepszego.Tylko ten DT2 kosztuje już grubo ponad 100zł, a ja szukam czegoś do max 75zł. Liczy się pojemność (w grę wchodzą raczej tylko 2GB, bo 1GB to ciut za mało). Pen ma służyć głównie do przenoszenia dokumentów, mp3, zdjęć, czasami okazjonalnie jakiś film. Ma być wytrzymały i mały. To posłał mi koleś, który ma data traveler 1GB Edytowane 28 Marca 2007 przez marcin198787 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 To bierz dt1 jak ci się podoba i załatwione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...