lukaszek1905 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Witam. Chcę powiedzieć że w Tychach są tanie pamiątki A-data Vitesta DDR2 667MHz 1GB CL5 za 198zł! jak narazie to tam widze najtańsze, jak macie jakieś tańsze sklepy to piszcie. Kto chce wiedziec gdzie dokłądniej to tez piszcie. Edytowane 28 Marca 2007 przez lukaszek1905 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 :mur: Na [ciach!1] zakladales ten temat? Moze padlo mi na mozg ale ja nie widze zadnego sensu. No chyba ze nie wiesz o istnieniu czegos takiego jak skapiec.pl... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek1905 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 heh, wiem o takim czymś, tylko dużo użytkowników prosiło, o pisanie jesli jest gdzieś jakaś okazja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Temat na poziomie: "Wpisujcie miasta, które kibicują Adamowi Małyszowi. To ja pierwszy: Warszawa." Każdy będzie zakładał osobny temat o niskiej cenie pamięci? :evil: Jeden o A-Datach wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek1905 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 ok, sory, KONIEC TEMATU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...