Dj. Gargamel Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 jak to zrobic zeby autorun byl wylaczony czyli zeby plyty same nie startowaly (to akurat mi dziala) ale zeby jednoczesnie po wlozeniu plyty automatycznie ikonka cd romu zmieniala sie na podpis wlozonej plyty i ajak sie wyjmie plytke zeby powrocila do standardowego wygladu. W tej chwili nie wiem jaka mam plytke wlozone do cd. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Menu start->uruchom->(napisz)regedit Znajdź klucz "HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetServicesCDRom", jest w nim wartość "autorun=1", zmień na "0", reboot i po kłopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 A żeby nie pierdaczyć sie z rejestrem to poszukaj na nacie programiku Powertoys dla XP i z banki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 udalo sie najpierw zrobilem to Menu start->uruchom->(napisz)regedit Znajdź klucz "HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetServicesCDRom", jest w nim wartość "autorun=1", zmień na "0", reboot i po kłopocie. a pozniej w powetoysach wylaczylem autorun dla stacji cd no i mam auto insert notification bez autoruna wielkie dzieki chlopaki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drazek Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 A czy jest możliwe takie ustawienie że jak włożę płytkę do napędu żeby napęd jej nie sprawdzał. Bo mimo wyłączenia autorun napęd i tak sprawdza co włożono a tylko nie odpala autoruna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 A czy jest możliwe takie ustawienie że jak włożę płytkę do napędu żeby napęd jej nie sprawdzał. Bo mimo wyłączenia autorun napęd i tak sprawdza co włożono a tylko nie odpala autoruna. Sam się nad tym zastanawiam :P :wink: :roll: A tak na marginesie zmniejsz czcionkę w podpisie- Lisek na to bardzo nalega, i groził, że sam będzie sprawdzać. Poszukaj jego posta o tym, tam jest napisane jaka czcionka max dozwolona. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drazek Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 A czy jest możliwe takie ustawienie że jak włożę płytkę do napędu żeby napęd jej nie sprawdzał. Bo mimo wyłączenia autorun napęd i tak sprawdza co włożono a tylko nie odpala autoruna. Sam się nad tym zastanawiam :P :wink: :roll: A tak na marginesie zmniejsz czcionkę w podpisie- Lisek na to bardzo nalega, i groził, że sam będzie sprawdzać. Poszukaj jego posta o tym, tam jest napisane jaka czcionka max dozwolona. Pozdrawiam. ok tylko na jaką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 A czy jest możliwe takie ustawienie że jak włożę płytkę do napędu żeby napęd jej nie sprawdzał. Bo mimo wyłączenia autorun napęd i tak sprawdza co włożono a tylko nie odpala autoruna. Sam się nad tym zastanawiam :P :wink: :roll: A tak na marginesie zmniejsz czcionkę w podpisie- Lisek na to bardzo nalega, i groził, że sam będzie sprawdzać. Poszukaj jego posta o tym, tam jest napisane jaka czcionka max dozwolona. Pozdrawiam. Zrobcie to co ja tylko w odrotnej kolejnosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drazek Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 A czy jest możliwe takie ustawienie że jak włożę płytkę do napędu żeby napęd jej nie sprawdzał. Bo mimo wyłączenia autorun napęd i tak sprawdza co włożono a tylko nie odpala autoruna. Sam się nad tym zastanawiam :P :wink: :roll: A tak na marginesie zmniejsz czcionkę w podpisie- Lisek na to bardzo nalega, i groził, że sam będzie sprawdzać. Poszukaj jego posta o tym, tam jest napisane jaka czcionka max dozwolona. Pozdrawiam. Zrobcie to co ja tylko w odrotnej kolejnosci :) Sory ale nie rozumiem co to ma wspólnego z moim pytaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 drazek napisał: A czy jest możliwe takie ustawienie że jak włożę płytkę do napędu żeby napęd jej nie sprawdzał. Bo mimo wyłączenia autorun napęd i tak sprawdza co włożono a tylko nie odpala autoruna. Ty napisales ze sie sam nad tym zastanawiasz wiec ja napisalam co wg mnie trzeba zrobic all clear :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Nie, to ja się nad tym zastanawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...