swirus'91 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Mam Philipsa HTS3100, mam problem. nie działaja mi napisy :? . Zmienialem juz format na srt,smi i przekonwertowalem na tekst bez polskich znakow, nic napisy dalej sie nie pojawiaja. Prosze co mam zrobic zeby odwarzacz wyswietlal napisy?? :mur: Ps. Nie wiem czy to jest wlasciwe subforum, jak nie to poprawcie mnie i bardzo przepraszam. Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez swirus'91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Poczytaj instrukcję od odtwarzacza - jeśli ma możliwość odczytywania napisów, to powinno być wyjaśnione jak to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus'91 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Niby tak ,ale tam pisze tylko ze film musi miec taka sama nazwe co napisy (co zrobilem) ,a napisy musza byc w formatach srt,sub,ass :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 dlatego nie kupuje się philipsów, panasoniców i innych markowych dvd jeżeli chce się oglądać divxy z napisami, poprostu producent tego typu sprzętu leje na ten format. Do ogldania divXów polecam Manty, Vivy i inne tego typu wynalazki które maja pełne wsparcie i częste aldejty softu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 panasoniców i innych markowych dvd jeżeli chce się oglądać divxy z napisami, Brednie. Na panasonikach od 2 lat dzialaja napisy bezproblemowo .txt z polskich kodowaniem. Manta jest dobra jak mamy 10 letni telewizor. Obraz jest paskudny z tych tanich chinskich gowienek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam Mam odtwarzacz philipsa DVD z DivX (model: DVP5960/05) i polskie napisy mi dzialaja ale nie wyswietla polskich znakow na filmach DivX. Czy wie ktos co musze i gdzie zrobic aby byly polskie znaki na filmach DivX ?????? Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Update flasha do najnowszego robiłeś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Dziekuje za odpowiedz. Tak, wlasnie zrobilem upgrade oprogramowania na moim Philipsie i dalej to samo :( Co jeszcze moze pomoc??? Dodam tylko ze DVD zakupione w UK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) w domu pojawil sie philips dvdr 3570h ma mozliwosc odtwarzania napisow wraz z filmami divx, ale ich nie wyswietla. tak jak autor tematu, probowalem w roznych formatach sub, srt, smi ale nic. ta sama nazwa pliku co filmu poza rozszerzeniem, odpalalem z pen driv'e i z plyty, nic. zostaly mi jeszcze mozliwosci formatu ssa i ass ale watpie zeby cos zmienilo. ktos w koncu odpalil napisy na tych filipkach? :P jutro zadzwonie do serwisu ciekawe co powiedza ;) Edytowane 10 Lutego 2008 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...