bryce Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Moja nowa rurka na gpu a w zasadzie 4 takie rurki :), tutaj jedna dla przykładu: wymiary spodu 50x50x15mm wymiary rury 20x40x3mm w spodzie są nawiercenia pospawane ładnie z izo :) Pozdrawiam :) Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Super to wygląda , tylko jak ma się Alu do miedzi ? czy duża różnica jest miedzy tymi metalami w wydajności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Nice Super to wygląda , tylko jak ma się Alu do miedzi ? czy duża różnica jest miedzy tymi metalami w wydajności? * diamant: 1000 - 2600 W/mK * silver : 429 W/mK * Copper : 385 W/mK * gold: 320 W/mK * aluminium: 229 W/mK (205?) * platina: 70 W/mK * steell: 42,9 W/mK * lood: 34,7 W/mK * kwik: 8,3 W/mK * kwarts: 8 W/mK * ice: 1,6 W/mK * glas: 0,8 W/mK * wood: 0,04 a 0,12 W/mK * asbest: 0,09 W/mK * aërogel: ca 0.017 W/mK o tak Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ale brzydkie :? przynajmniej tanie sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 thx ;) ale brzydkie :? przynajmniej tanie sa jak by były w kolorze złotym to odrazu by sie i wygląd poprawił ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Taki kontener nie wejdzie na niektore grafy aka galaxy gf 7600gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 thx ;) jak by były w kolorze złotym to odrazu by sie i wygląd poprawił ?:P nie, spawy sa brzydkie na maxa, podstawe szlifowales chyba szczotka druciana :/ Taki kontener nie wejdzie na niektore grafy aka galaxy gf 7600gs moj kontener wejdzie bez problemu jak masz rozstaw z 7900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Taki kontener nie wejdzie na niektore grafy aka galaxy gf 7600gs a dlaczego ? :unsure: :cry: nie, spawy sa brzydkie na maxa, podstawe szlifowales chyba szczotka druciana :/ moj kontener wejdzie bez problemu jak masz rozstaw z 7900 <- reklamą mi tu śmierdzi :P spawy no przyznam że grube ale nielutowane tylko spawane tigiem, ale i tak ich nie widać to lekko je wyszlifowałem, spód szczotka druciana później papier 100 :mrgreen: joke :P papierek 2000 tyle że fota robiona z takiego kąta że widać rysy których praktycznie niema, jeśli chcesz zrobie taki szlif że będziesz mógł sie przejrzeć ;) tylko po co mega ilości stopni na tym nie stracę a spód jest idealnie prosty pozatym i tak te rurki sa tylko na mój użytek ;) Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 a dlaczego ? :unsure: :cry: Bo spod odstaje niby na 15mm ale do tego dochodzi armaflex i juz rura wadzi mi o kondziory :mur: piotresa rurka na gpu tez nie wchodzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 To wygląda identycznie jak mój projekt 3d tylko że gotowy :razz: Nice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Bo spod odstaje niby na 15mm ale do tego dochodzi armaflex i juz rura wadzi mi o kondziory :mur: piotresa rurka na gpu tez nie wchodzi :wink:przelutuj kondy na druga strone PCB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) no no, podoba mi się... ;] ale czy potrzebne Ci są aż cztery? :huh: zobaczymy jedną z nich na 88GTS? Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez KonradGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 2 używam a 2 "zapasowe" :P a tak naprawdę to na pożyczenie ;) i materiału zostało, pewnie na 88 będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 (edytowane) przelutuj kondy na druga strone PCB :D tez beznadzieja bo kurcze kondy sa lutowane po 1 stronie :) (nie na wylot)... Ale ale dam rade... juz nawet mam pomysl jak obejsc te wszystkie niedogodnosci Edytowane 8 Kwietnia 2007 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...