Skocz do zawartości
Zioło85

Ktora Bedzie Lepsza 7300gt Czy 7600gs

Rekomendowane odpowiedzi

Ktora grafa bedzie lepsza bo moj 6600gt to juz troche mało :

1. Galaxy GeForce 7600GS (1.2ns, Zalman) 256MB DDRIII /128bit/ HDTV (AGP) 509zł

2. Galaxy GeForce 7300GT (1.4ns, zalman) 128MB DDRIII /128bit/ HDTV (AGP) 330zł

3. Palit GeForce 7300GT Sonic 256MB /128bit/ TV&DVI-out (AGP) 335zł

Wiadomo że najlepsza to bedzie ta 1 ale chodzi o to czy wydajność w stosunku do ceny jest opłacalna. Bo w sumie chciałbym jak najmniej kasy wydać i szkoda mi 200zł dać za roznicę w wydajności której nawe specjalnie nie zauważe.

A może panowie macie jakąś lepszą oferte. Będe bardzo wdzięczny!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm zaciekawil mnie ten palit Nie zabardzo jestem w temacie Czy to jest taka sama karta jak te 7600GS (500/1450) tylko porostu w celu marketingowym zwolniona porzez bios (cos na zasadzie jak kiedyś 9550 a 9600) Czy jednak jest cos wiecej. I znalazłem w gralu wersje galaxy z zalmanem za 460zł a że nie jestem przekonany do alegro to palit najtanszy jak znalazlem jest za 405zł Więc waszym zdaniem która brać ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@capone

nie chce byc zlosliwy... ale ta grafa co podales jest na pcie, a kolega potrzebuje grafe na agp :)

@Zioło85

tzn. ta grafa ma takty 400/1000 ale srednio bez problemu kreci sie do 500/1600 dzieki czemu masz karte wydajniejsza od gf 7600GT

zmylic cie moze dopisek 2ns na pamieciach (Galaxy 1.2/1.4ns) lecz te 2ns w Palicie = 1.4ns - chwyt marketingowy :)

ja bym bral tansza...

Edytowane przez DarkArrow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi