Gość Aaronik Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witam:) Chciałbym się Was zapytać jak mogę przenieść miedzy dyskami całą partycję systemową? Czemu chcę to uczynić ? Otóz kupiłem wczoraj dysk 250 bo stara 80 mimo iz smiga niezadownie od przeszlo 2 lat to stala sie juz za mala. A ze nie chce mi sie instalowac wszystkiego od nowa (zwlaszcza babranie się z reinstalka wersji oem WINA:D ) to chcialbym przenieść całą partycję czy raczej to co ta partycja zawiera na wieksza partycję znajdująca się na dysku 250 :) (tez juz podzielonym na pasujace mi partycje) . W sumie cala reinstalka to moze i maly problem...ale zanim mi sie posciagaja znow upgrady do wina...do tego nowe upgrady do office'a do acrobata do kasperskyego itp itd to bede mial przez bite 3 dni zawalone lacze ;/ echh..stad prosilbym Was o jakąś radę:) czy podrzucenie jakiegos linka bądz chocby nazwe programu ktorym mozna to uczynic:) a wtedy juz sobie pogoogluje nad jego instrukcją obslugi:) z gory dziekuję za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ghost , arconic true image , http://xp.net.pl/art/klonowanie_windows.html prosze 2 min na google nasza szukajka tez wypluwa sporo tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...