nadi Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Hej dzisiaj kupiłem kość pamięci i trochę się zdziwiłem bo wytrzymuje tylko Fast,2,5cl,6T,3T z tym co poniżej mam wynik 7670 w 3dmarku2001se natomiast wcześniej miałem 512sdram zwykły noname i miałem ultra,2cl,5T,2T i wynik w 3dmarku 7012 ale proc chodził na 1367MHz czyli jako 1500+ natomiast pamięć i proc leciały na 124MHz bo przy wyższych moja wspaniała płyta główna się wykładała i narazie :( Wychodzę więc z zapytaniem jakie macie timingi na swoich kościach interesuje mnie tylko TwinMOS , i jeszcze jedno czemu taki niski wynik ogólnie w tym 3dmarku ??? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 ja mam 166 MHz na 5-2-2-2 i smiga bez problemu. Wiecej jeszcze nie probowalem na max timingach ale na optimal dzialaly na 185 MHz i jak za 180zl to mi sie baaardzo podobaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Chyba sobie sprawie te pamiatki ... Widze ze calkiem niezle chodza... No i ta cena !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 5 2 2 2 Cas2T 178 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratman Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 A jush se miałem kupić te pamiątki :wink: , poczekam chyba na GeIL'e - drogie to drogie, ele extrem totalny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Właśnie wczoraj wysłałem zamównienie (ze "sklepu" Tweak'a :-) ) na 2x256 Mb tych pamiątek. Kiedy do mnie przyjdą to je dokładnie przetestuje.... Acha - wie ktoś może jaki jest czas realizacji zamówienia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Hej dzisiaj kupiłem kość pamięci i trochę się zdziwiłem bo wytrzymuje tylko Fast,2,5cl,6T,3T z tym co poniżej mam wynik 7670 w 3dmarku2001se natomiast wcześniej miałem 512sdram zwykły noname i miałem ultra,2cl,5T,2T i wynik w 3dmarku 7012 ale proc chodził na 1367MHz czyli jako 1500+ natomiast pamięć i proc leciały na 124MHz bo przy wyższych moja wspaniała płyta główna się wykładała i narazie :( Wychodzę więc z zapytaniem jakie macie timingi na swoich kościach interesuje mnie tylko TwinMOS , i jeszcze jedno czemu taki niski wynik ogólnie w tym 3dmarku ??? 8O Zawsze mozesz je oddac,czytales regulamin?? Chyba,ze nie kupowales w Barwkompie i minelu juz sporo czasu odkad je masz.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...