Funio1985 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Witam! Ostatnio bawiłem się w podkręcanie procka. Przy ustawieniu FSB na 220MHz komp działa stabilnie (bez zmieniania dzielników na pamięciach i HT). Jak ustawie FSB na 240MHz dalej wszystko jest ok (pamięć na 166MHz, mnożnik HT na 4). Natomiast jak ustawie FSB na 250MHz (pamięci na 166, HT x 4) to po pewnym czasie grania komp się zawiesza. Po podniesieniu lekko napięcia na procku dalej jest to samo. Co mogę jeszcze zrobić aby wyeliminować ten efekt? Z góry dziękuję za sugestie. Konfiguracja komputera jak w sygnaturze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Za tematy typu 'Jak podkręcić', 'Jak odblokować mnożnik', 'Do ilu podkręce' itp. będzie KARA. Misu kolorowy przez 3 dni ZPP moze dotrze do ciebie przeslanie zasad dzialu xtreeme :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Misu kolorowy przez 3 dni ZPP moze dotrze do ciebie przeslanie zasad dzialu xtreeme :| Ja tak tylko dodam że troche to się kłóci z opisem teg działu :D, mógłby ktoś go zmienic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Nerevar Ekstremalne Podkręcanie Wyciskanie siódmych, ósmych i dziewiątych potów z komputera Naprawde? Widac zle mnie uczono czytac a Funio1985 najwyrazniej mial racje zakladajac temat w subforum Ekstremalne Podkręcanie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Podstawowe Zagadnienia Jak podkręcić, gdzie znaleźć i dlaczego nie działa. Swoje pierwsze kroki skieruj właśnie tutaj CYTAT(ZASADY) Za tematy typu 'Jak podkręcić', 'Jak odblokować mnożnik', 'Do ilu podkręce' itp. będzie KARA. :) o to mi chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Nerevar Moze zaczniesz czytac ze zrozumieniem? Moze literka po literce bedzie latwiej niz wyraz po wyrazie... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) hehe może i :) coś dziś nie kapujący jestem( zasiedziałem się przy kompie + wstanie raniutko, trzeba z koszykiem iść= niewyspanie), bo dalej nie wiem czemu ale dobra nie róbmy więcej offtopa :P w końcu są święta :) kic kic Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...