sasajas Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witam Planuje sobie modernizacje kompa jaknajmniejszym kosztem(1100 zeta max). Mam zasilke dysk bude dvd-rw i tak mysle o: Płycie: Abit KN9 Ultra Procek: AMD x2 3600EE Ram: 2x1GB 667 Corsair Grafika na razie jakas pozyczona 7300GT na PCIE a potem sie zobaczy jakis 8xxx :D I teraz mam pytanko do was bo planuje troszke podkrecic tego kompa nadaje sie ta plyta abita do krecenia?? Duza roznica jest miedzy nia a Abit KN9 a moze jakas inna polecacie do krecenia?? Jakie najlepiej pamieci do krecenia sie nadaja ?? Aha i mam tez pytanie ile dostane za moj obecny sprzet plyta Gigabyte 7n400s-l; procek AMD XP 2600+; ram Kingston 2x512GB 400mhz i grafike Gigabyte 6600GT z chlodzeniem pentagrama. Da rade dostac 500 zeta ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 kn9 ultra , o ile sie nie myle jest na nf570- a toż to jest [ciach!]o! kn9 na starym dobrym n forssie - temacik jest - poczytaj. Oc BDB. BTW. za ten sprzecik nawet wiecej wycisniesz , mysle ze kolo ~650. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 czemu ten chipset 570 jest zly ?? nie nadaje sie do krecenia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Nadać się nada.... Ale na nf4 (który jest tańszy trochę) masz lepsze o/c, większą stabilność etc. (teraz może jest lepiej, ale na początku z serią nforce 5 było różnie...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...