Gość f.e.a.r. Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam Załatwiłem sobie w zastępstwie dysk. Jest problem. Jeden z tych drucików w gniezdzie ata jest tak jakby wgnieciony . To raczej nie moja wina bo nie mialem kiedy tego zrobić. Ale to nic. Wazne jest to, że komp mi nie widzi w ogole dysku. Zmieniałem zworki w roznych kombinacjach (są 2) i to nic nie dawało. Da sie coś z tym zrobic ?? Jak wyciagnac ten "drucik" z dysku bo to moze byc przyczyna tego ze komp go nie widzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) Jak wyciagnac ten "drucik" z dysku IMO raczej go nie wyciągniesz :-| Oddaj twardziela inwalidę i załatw jakiegoś innego :). Byleby sprawnego. Pozdrawiam Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A z tym co zrobić ;/ ?? To nie był mój <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A z tym co zrobić ;/ ?? To nie był mój <_< Jak tego pinu nie wgniotłeś to chyba nie powinieneś się przejmować... Chyba, że źle zrozumialem pierwszego posta :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Chyba źle... Bo to chyba ja wgniotłem ale nie jestem w 100% pewny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 najprosciej i najpewniej : cieniutki drucik , dlugosc musisz sonbie sam dobrac i wlozyc na stale do tasmy , styk bedzie i bedzie git a koledze powiesz ze gratis dostal tasme i neich sie cieszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...