Skocz do zawartości
nazir123

Komplet Bloków Na Mosfety Dla Gigabyte 965p-dq6/ds4

Komplet bloków na mosfety  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy kupiłbyś taki komplet?

• Tak, jestem posiadaczem jednej z tych płyt
      2
    • Tak, kupię tą płytę w najbliższej przyszłości
      1
    • Nie - nie mam i nie kupię takiej płyty
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dużo osób było by chętnych na komplet bloków (sztuk 2) na mosfety płyt Gigabyte 965P-DQ6/DS4??

Jak wiadomo płyta ta posiada dosyć złożony układ chłodzenia NB/SB/mosfety połączony HP który jednak grzeje się jak cholera. Szczególnie gdy wyeliminuje się wentylator na procku zastępując go bloczkiem wodnym.

Być może była by możliwość wykonania bloków na mosfety ale wszystko zależy od zapotrzebowania rynku - więc przeprowadzam badania ;).

A jak by ktoś nie wiedział o co chodzi to chodzi o to:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytaniem jest "Czy kupiłbyś takie bloczki"

Odpowiadasz jako bierzący lub przyszły właściciel takiej płyty. Szczerze to może źle sprecyzowałem uczestników ankiety - chodzi mi tylko o tych którzy tą płytę mają bądź będą mieli. Bo wiadomo że jak ktoś ma ASUSa to takich bloczków nie kupi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytaniem jest "Czy kupiłbyś takie bloczki"

Odpowiadasz jako bierzący lub przyszły właściciel takiej płyty. Szczerze to może źle sprecyzowałem uczestników ankiety - chodzi mi tylko o tych którzy tą płytę mają bądź będą mieli. Bo wiadomo że jak ktoś ma ASUSa to takich bloczków nie kupi.

Czyli osoby nie mające tej płyty maja nie glosować..... to po co opcja "nie mam i nie kupie tej płyty"....

Powinno być, że ankieta jest dla osób mających lub zamierzających kupić mobo i pytanie czy chcą bloczki.....

ni i jeszcze na koniec dodam, ze takie topici są bez sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi