Nick126 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Witam, ostatnio po wyjściu z gry komputer mi świruje... procesor jest używany w 100%. W menadżerze zadań w procesach pokazuje mi że dslmon.exe i taskmgr.exe zabierają po 50%. Czemu tak się dzieje? Co jest tego przyczyną? Jak się tego pozbyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) Zainstaluj najnowsze stery do Twojego modemu SAGEM F@st. Powinno pomoc. Plik dslmon.exe jest składnikiem sterownika modemu ( chyba odpowiada za wyświetlanie jego ikonki w trayu ) Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez Armo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 czyli mozna go wywalic autostartu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 czyli mozna go wywalic autostartu TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Reg Cleanerem np: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=29&id=177 . Świetny program, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 TAKto bylo stwierdzenie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 ja raz mialem taki problem i skonczylo sie na reinstalce systemu, po prostu problem mnie "zagial" na calej linii. stracilem caly dzien na probach naprawienia systemu i kupa. zaraz po uruchomieniu systemu zuzycie procka wskakiwalo na ponad 50% (proces "system"). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Jeszcze mi się zrobiło coś takiego, że jak włączam komputer pisze: Nieprawidłowy plik BOOT.INI Rozruch z C\Windows... Czy przywracanie systemu by pomogło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...