Gość lucas234 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Mam pytanie czy może ktoś z forumowiczów już wysyłał swój uszkodzony dysk do centrum seagate'a w celu naprawy? Ponieważ za bardzo nie wiem w co mam go zapakować na stronce seagate' pisze ze nalezy go tylko i wylacznie zapakować w gumę piankowa a ja nie bardzo wiem jak to wygląda jeśli ktoś wie to prosiłbym o link gdzie takie coś można nabyć lub zerknąć jak wygląda? a to stronka seagate'a z instrukcjami dotyczacymi pakowania http://www.seagate.com/www/pl-pl/support/w...g_instructions/ Jesli temat nie w tym miejscu gdzie trzeba to prosze o przeniesienie ale uznalem ze tu bedzie najlepiej bo wiele osob tutaj zaglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ja zawinalem w folie bombelkowa, zakleilem tasma a pozniej wsadzilem w pudelko po windowsie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 dwie folie bąbelkowe i pudełko wypełnione kawałkami styropianu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 dzieki za odpowiedzi dysk w sumie zapakowalem dwukrotnie najpierw wsadzilem go do torebki antystatycznej owinąłem dosyc grubo folia babelkowa i wsadzilem do pudelka po nokii a pudelko po nokii jeszcze raz owinalem gruba farstwa folii i wsadzilem do pudelka po zasilce huntkeya takze mam nadzieje ze sie mu nic przykrego nie stanie po drodze ;] to tak na przyszlosc moze komus sie przyda temat uwazam za zamkniety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...