McBenner Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Stwierdzilem ze watpliwe jest aby sklep tweaka byl najtanszym wiec wpisalem w googlu twinmos 333 i pierwsze dwie strony jakie znalazlem to sklepy komputerowe ktore maja te pamieci w cenniku. Jedna z firm ma je za 155 zl: http://www.digitel.pl/pc/show.php?string=PAMI A druga za 153 zl z groszem: http://www.dat.com.pl/cennik.php3?kategoria=21 Bede informowal dalej jesli znajde gdzies taniej. Swoja droga co za opcja zeby pamieci pc 333 tak wysokiej jakosci kosztowaly mniej niz sdramy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Nic tylko sie cieszyc. Sam bym sie skusił, ale zastanawiam sie po co mi jeszcze 256MB. :( A co do TwinMOS'ów to wazne zeby byly na kosciach M-Tec. Ja takie posiadam i jestem zadowolony. :wink: Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Sam bym sie skusił, ale zastanawiam sie po co mi jeszcze 256MB. :(Jak to po co?? Przeciez masz tylko 256, ja calkiem niedawno przesiadlem sie na 512. Fakt, w Windowsie, programach (nie mowie tutaj o roznej masci CAD'ach) i w wiekszosci gier narazie nie czuc roznicy, ale np. taki Unreal 2 z 512 juz chodzi o niebo lepiej (na 256 co jakis czas mialem doczytki z dysku i 0fps na pare sekund), teraz coraz wiecej gier bedzie tak mialo, ja bym na Twoim miejscu kupil poki sa tak tanie (duzo juz spasc nie moga, a wzrosnac moga... oj moga...), ja zaluje ze kupilem 2 tyg. temu, bo dalem po 218 za sztuke, a teraz jak widac i po ok. 150 mozna dostac, ponad stowka w bloto... trudno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 A czy oplaca sie kupowac giga ramu ? 2x 512 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 zalezy do czego jezeli bawisz sie grafika albo 3D na napewno zauwazysz roznice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 kurne mialem kiedys sdramy na m-tecach i kurde myslalem ze to dno najwiekszy noname jaki moze byc :D hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Sam bym sie skusił, ale zastanawiam sie po co mi jeszcze 256MB. :(Jak to po co?? Przeciez masz tylko 256...Jak dla mnie taka ilosc starczy, a zastanawial bym sie dopiero wtedy kiedy bym wiedzial ze te TwinMOS'y sa na kosciach M-Tec bo innych nie mam zamiaru brac - przynajmniej wiem co biore. kurne mialem kiedys sdramy na m-tecach i kurde myslalem ze to dno najwiekszy noname jaki moze byc hehehe Mozliwe ze na sdramach mogl byc to kit, ale teraz sa IMHO bdb. a zreszta gdyby tak nie bylo to Lisek nie bral by ich do podkrecania :wink: Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Jak dla mnie taka ilosc starczyNa dzien dzisiejszy moze tak, ale za 3-4 miechy w co drugiej grze bedziesz mial doczytki z dysku. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie to denerwuje, sam jeszcze niedawno (~2tyg. temu) mialem 256, teraz mam 512 i nie zaluje. Jak mowilem cena DDR'ow duzo juz spasc nie moze, a jak sie zdarzy jakies nieszczesci na Tajwanie ;) albo cos innego co moze negatywnie wplynac na ceny pamieci to bedziesz zalowal, ze nie skorzystales wtedy kiedy mogles. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 TwinMos-y 512MB 333Mhz też są na m-tecach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Jak dla mnie taka ilosc starczyNa dzien dzisiejszy moze tak, ale za 3-4 miechy w co drugiej grze bedziesz mial doczytki z dysku. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie to denerwuje, sam jeszcze niedawno (~2tyg. temu) mialem 256, teraz mam 512 i nie zaluje. Jak mowilem cena DDR'ow duzo juz spasc nie moze, a jak sie zdarzy jakies nieszczesci na Tajwanie ;) albo cos innego co moze negatywnie wplynac na ceny pamieci to bedziesz zalowal, ze nie skorzystales wtedy kiedy mogles. No moze masz racje. Kupilbym te pamieci jesli wiedzialbym ze sa na M-tec'ach. Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Co ciekawe oba sklepy sa z bielska bialej, czyzby kradziona partia zza wschodniej granicy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 na Zachodzie sprzedaja na Winbondach - czyli lepsze pewnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Co ciekawe oba sklepy sa z bielska bialej, czyzby kradziona partia zza wschodniej granicy?jak z bielska bialej to raczej przemyt z czech :wink: pomyliles sie z biala podlaska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 No moze masz racje. Kupilbym te pamieci jesli wiedzialbym ze sa na M-tec'ach.Jaki problem zadzwonic/pojsc/napisac do sklepu i sie spytac? Kazdy choc troche szanujacy klienta sklep napewno Ci to powie, wiec nie widze problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Sorry, racja pomylily mi sie miasta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 No moze masz racje. Kupilbym te pamieci jesli wiedzialbym ze sa na M-tec'ach.Jaki problem zadzwonic/pojsc/napisac do sklepu i sie spytac? Kazdy choc troche szanujacy klienta sklep napewno Ci to powie, wiec nie widze problemu. I w tym wlasnie problem - moj kumpel wyslal do jedengo ze sklepow mejla z pytaniem na jakich kostkch sa te pamieci, no i dostal odpowiedz, z ktorej niczego sie nie dowiedzial, wyslal jeszcze jedengo i mu jakis gosciu napisal ze nie ma dostepu do magazynu a tym samym nie udzieli tej informacji - ja tam wale taki sklep. :evil: Pozdrowka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 najtaniej jest w sklepie internetowym Gral :) wysylka only 10 zetek a na zapytania o kosci i czas dostepu odpowiadaja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 :) wow PSSSSSSSSSSSSS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...