Ant3k Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) mam takie zapytanie : pc jak w sig'u, gdybym zmienil plyte na PCI-E i kupil jakas karte do 400zl i dorzucil z 512mb ramu, to moja zasilka to pociagnie (modecom 350)? czy moze lepiej sie wstrzymac i dozbierac kasy i od razu na c2d sie przerzucic ? Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez Ant3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 mam takie zapytanie : pc jak w sig'u, gdybym zmienil plyte na PCI-E i kupil jakas karte do 400zl i dorzucil z 512mb ramu, to moja zasilka to pociagnie (modecom 350)? czy moze lepiej sie wstrzymac i dozbierac kasy i od razu na c2d sie przerzucic ? IMHO lepiej poczekać aby skok wydajności był już jakiś konkretny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zbieraj kasę i hop na 775 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Tak jak przedmówcy: C2D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...