Slayer Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Potrzebuję 1 pliku o nazwie hal.dll z katalogu System32. Bardzo bym prosił o wysłanie mi go na konto Slayer_997@wp.pl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 poszlo :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 hehehe... Tylko że tych hall.dll mogą być ze trzy rodzaje.... instalator windows xp wrzuca odpowiedni plik w zależności od rodzaju hardware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Slayer, działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 eee tez wyslalem :) nie bede gorszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Wielkie dzieki....ale system sie tak posypał, że trzeba było cały system zmieniać. Teraz mam w skrzynce coś z 14 wiadomości z samym plikiem hal.dll :D Dzieki ludzie, można na was liczyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Miałem to samo - brakuje hal.dll, a potem dalszych :lol: :lol: :lol: I tak czy siak system do reinstalki......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...