deek Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Witam Moglibyście mi złożyć jakiś wydajny zestaw do gier,bez zasilacza ,obudowy i monitora.Proc musi być koniecznie jakiś CORE DUO 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=231870 Raz wystarczy! Nie możesz poszukać tematów podobnych?? Na górze masz temat przyklejony ze złożonymi zestawami. Wchodzisz, kombinujesz a my dopisujemy co trzeba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Moglibyście mi złożyć jakiś wydajny zestaw do gier,bez zasilacza ,obudowy i monitora.Proc musi być koniecznie jakiś CORE DUO 2.Jaki to masz zasilacz, że nie chcesz nowego ? Co do zestawu: e4300 Abit AB9 Goodram 667 1GB Palit 7900gs Seagate 250GB + jakaś nagrywarka DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Nie możesz poszukać tematów podobnych?? w starych tematach są stare kompy dlatego nie może poszukac starego tematu, ale co do tego przyklejonego to jestem jak najbardziej za. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...