Naquim Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Bendę kolejną osobą gnębiąca was o config kompa. Oto moje zestawienie czesci ktore zamierzam dokupic: :arrow: Mo_Bo: Asus A7N8X / Epox8RDA+ / Soltek SL-75FRN-L - tu mam dylemat co wybrac :arrow: Procesor: AMD AthlonXP 1700, 0,13 (z 2 tygodnia tego roku) :arrow: Ram: 512 MB TwinMos 333Mhz :arrow: Wiatrak: Thermaltake Volcano 7+ :?: Co o tym sądzicie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Volcano 7+ na nie podkreconym 1700+ mam 30 stopni na podkreconym do 1823 czyli 166*11 mam 33 stopni ! Wydajnosc to wedlug mnie ma dobra ale NIE POLECAM !!! wentyl tylko do wytrzymania z ustawionym regulatorem na LOW a i tak jest przegwizdane !! :( lep mnie boli od niego glosny w cholere jest - poszukaj cos z Zelmanow Moze ktos wie co mozna zrobic zeby to cudo wyciszyc ?? oprocz oczywiscie zamiany regulatora na "regulator z plynna regulacja" bo mnie szlaka trafia :( Asus czy Epox - cenowo Epox Epox ma muzyczna a asus nie ma ! a Asus ma cos lepszego z kontrolerami dyskow (szybsze to czy jak) ale pewien nie jestem :( Panowie do ilu jestem wstanie podkrecic 1700+ na zasilaczu 300W ?? bo mam narazie 1823Mhz (to jest chyba cos kolo 2100+ ale pewien nie jestem) no a ile wy Wyciaganiec na takim zasilaczu z tego cacka ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 :arrow: Oczywiście Epox 8RDA+ :P :arrow: Poczekaj jeszcze z tydzień na AIUHB :arrow: ok :) :arrow: ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Jesli chodzi o mnie to nigdy nie bylem przekonany do AMD. Proponuje jednak P4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Jesli chodzi o mnie to nigdy nie bylem przekonany do AMD. Proponuje jednak P4 :)off topic - zajebistego masz AVATARA :D mniami dupcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Volcano 7+ na nie podkreconym 1700+ mam 30 stopni na podkreconym do 1823 czyli 166*11 mam 33 stopni ! Błąd odczytu , albo w twoim pokoju panują bardzo niskie temperatury .Co do confingu to , proponuje <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 2 kostki ramu , najlepiej 2x512.Płyta najlepsza będzie oczywiście 8RDA+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Doszła mi kolejna alternatywa do płyt głównych. Jest nią Abit NF7-S Co sądzicie o tej Mo_Bo. Czytałem pare recenzji to nawet ją chwalą, narzekają tylko na skromną mozliwosc przy regulacji napięcia (chyba tylko do 2v) moze da się to jakos obejsc, a moze do 2v w zupełności wystarcza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...