Skocz do zawartości
Naquim

Check this out!!

Rekomendowane odpowiedzi

Bendę kolejną osobą gnębiąca was o config kompa. Oto moje zestawienie czesci ktore zamierzam dokupic:

:arrow: Mo_Bo:

Asus A7N8X / Epox8RDA+ / Soltek SL-75FRN-L - tu mam dylemat co wybrac

:arrow: Procesor:

AMD AthlonXP 1700, 0,13 (z 2 tygodnia tego roku)

:arrow: Ram:

512 MB TwinMos 333Mhz

:arrow: Wiatrak:

Thermaltake Volcano 7+

:?: Co o tym sądzicie :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Volcano 7+

na nie podkreconym 1700+ mam 30 stopni na podkreconym do 1823 czyli 166*11 mam 33 stopni !

Wydajnosc to wedlug mnie ma dobra ale NIE POLECAM !!!

wentyl tylko do wytrzymania z ustawionym regulatorem na LOW a i tak jest przegwizdane !! :( lep mnie boli od niego glosny w cholere jest - poszukaj cos z Zelmanow

Moze ktos wie co mozna zrobic zeby to cudo wyciszyc ?? oprocz oczywiscie zamiany regulatora na "regulator z plynna regulacja" bo mnie szlaka trafia :(

Asus czy Epox - cenowo Epox

Epox ma muzyczna a asus nie ma !

a Asus ma cos lepszego z kontrolerami dyskow (szybsze to czy jak) ale pewien nie jestem :(

Panowie do ilu jestem wstanie podkrecic 1700+ na zasilaczu 300W ??

bo mam narazie 1823Mhz (to jest chyba cos kolo 2100+ ale pewien nie jestem) no a ile wy Wyciaganiec na takim zasilaczu z tego cacka ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Volcano 7+ 

na nie podkreconym 1700+ mam 30 stopni na podkreconym do 1823 czyli 166*11 mam 33 stopni ! 

Błąd odczytu , albo w twoim pokoju panują bardzo niskie temperatury .Co do confingu to , proponuje <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 2 kostki ramu , najlepiej 2x512.Płyta najlepsza będzie oczywiście 8RDA+.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doszła mi kolejna alternatywa do płyt głównych. Jest nią Abit NF7-S Co sądzicie o tej Mo_Bo. Czytałem pare recenzji to nawet ją chwalą, narzekają tylko na skromną mozliwosc przy regulacji napięcia (chyba tylko do 2v) moze da się to jakos obejsc, a moze do 2v w zupełności wystarcza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...