dr_Misiek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Witam! Wszystko sprawowało się OK, aż kilka dni temu z słuchawek zamiast muzyki zaczęły "płynąć" same świesty i trzaski, formatowałem go kilka razy i nic, przeskanowałem pamięć - jest OK. nagrywa dane odtwarza, tylko nie słychać muzyki :-( co to może być?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Podepnij inne sluchawki. Moze do srodka dostal sie jakis syf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Słuchawki Creativa już tak maja. Jednym wytrzymują rok innym tydzień, moje w MuVo wytrzymały miesiąc po czym jedna zaczęła trzeszczeć ;] Jeśli nie odtwarza muzyki wcale spróbuj wgrać nowy firmweare bo z tego co pamiętam nie raz po formatowaniu MuVo dostawał padaki (szczególnie jak ktoś FAT'em 32 formatował) i tylko update pomagał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Na innych słuchawkach jest dokładnie to samo :mur: Słuchawki CREATIVE są sprawne - sprawdzałem je na innym urządzeniu W takim razie zostaje zmiana oprogramowania ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Raczej zmiana playerka. Ew pokombinuje coś z gniazdem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...