Gość Bio Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 więc tak... trochę myślałem nad wc i mam parę pytań, biorąc pod uwagę kompa z podpisu - w budzie są 3 wentylatory - psu, cpu i tył wywiewający - całość szumi :] 1. czy zainstalowanie wc na: gpu, cpu, nb - zmniejszy ilość dB? 2. jakie by były koszty wszystkiego? (prosiłbym o orientacyjne ceny poszczególnych części) 3. jakie by były części (prosiłbym o wypisanie nazw części bo się nie orientuję w temacie - widze tylko rurki i coś co się trzyma na cpu/gpu itd)? 4. trudno złożyć takie coś? biorąc pod uwagę ze jestem ostrożny jeśli chodzi o el + h2o 5. jeśli walnąłbym wc to wentyl z tyłu mogę wywalić? mam nadzieję że wybaczycie te 4 pytanka ale w tej sprawie jestem totalnie zielony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Bio ja radze pooglądać galerie tam masz praktycznie wszystko co potrzeba i to w praktyce.Koszty są bardzo zróżnicne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Jest sporo podobnych tematow. Radze poszukac czegos w stylu ac vs wc, to rozwieje czesc watpliwosci i oczywiscie faq oraz galeria. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...