Pietrro Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zastanawiam sie czy wybrac plyte P5B czy P5N. Ktora polecicie? Ktora jest lepsza do oc i bardziej przyszlosciowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Na twoim miejscu bralbym AB9 od Abita lub P6N SLI FI od MSI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Asusy raczej na tym poziomie się nie nadają ... to co podał Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zastanawiam sie czy wybrac plyte P5B czy P5N. Ktora polecicie? Ktora jest lepsza do oc i bardziej przyszlosciowa?Ja mam p%N-E SLI i jestem z niej nawet zadowolony, za te pieniadze to się oplaca, natomiast sa tez tacy co narzekaja na nia, wybór i tak należy do ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Jak Firekage, Abit albo MSI Z tego co czytam to Asus czasem lubi paść... no i w przypadku MSI czy Abit'a dostaje się lepszą dźwiękówkę :) A do o/c też się nadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Dobrze mówią polać im! AB9 lub P6N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Jak Firekage, Abit albo MSI Z tego co czytam to Asus czasem lubi paść... no i w przypadku MSI czy Abit'a dostaje się lepszą dźwiękówkę :) A do o/c też się nadają. A najwięcej o padaniu Asusów mówią posiadacze innych płyt... :wink: Wszystko z Tajwanu jak masz pecha to padnie. Ale fakt dźwiękówka na Asusie lipna jest. Tak jak mówi eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 ja nie posiadam innej płyty pod C2D a otwarcie mówię, że asusy padają. Widać to chyba dookoła ... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 (edytowane) Jeśli chodzi o padanie to moja pierwsza p5N-E sli padła po 5 minutach :-) więc później podchodzilem z obawami co do drugiej plyty ale dziala, nie mam żadnych z nia problemów, wiec po co szukac dziury w całym, dziala i to dobrze. Edytowane 26 Kwietnia 2007 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 A najwięcej o padaniu Asusów mówią posiadacze innych płyt... :wink: Wszystko z Tajwanu jak masz pecha to padnie.Przesledz tematy o samym P5N-E SLI. A przy okazji..wczoraj na innym forum koles to samo pisal...odradzano mu ale sie uparl po znanej reklamie. Juz w serwisie. Jeśli chodzi o padanie to moja pierwsza p5N-E sli padła po 5 minutach :-) więc później podchodzilem z obawami co do drugiej plyty ale dziala, nie mam żadnych z nia problemów, wiec po co szukac dziury w całym, dziala i to dobrze.No zobaczymy jak dlugo przy o/c...lubbez :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zależy od egzemplarza, moja p5n już chodzi kilka miechów, jedyne co na nią zarzuciłem to vdroop mod, nie mam z nią żadnych problemów, max FSB to 515, widocznie mi się poszczęściło. Wracając do tematu to zależy jeszcze do jakiego procesora, ja na Twoim miejscu brałbym chyba AB9 Abita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...