Skocz do zawartości
Pietrro

P5b Vs P5n-e Sli

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam sie czy wybrac plyte P5B czy P5N. Ktora polecicie? Ktora jest lepsza do oc i bardziej przyszlosciowa?

Ja mam p%N-E SLI i jestem z niej nawet zadowolony, za te pieniadze to się oplaca, natomiast sa tez tacy co narzekaja na nia, wybór i tak należy do ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Firekage, Abit albo MSI

Z tego co czytam to Asus czasem lubi paść... no i w przypadku MSI czy Abit'a dostaje się lepszą dźwiękówkę :)

A do o/c też się nadają.

A najwięcej o padaniu Asusów mówią posiadacze innych płyt... :wink: Wszystko z Tajwanu jak masz pecha to padnie. Ale fakt dźwiękówka na Asusie lipna jest. Tak jak mówi eQ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o padanie to moja pierwsza p5N-E sli padła po 5 minutach :-) więc później podchodzilem z obawami co do drugiej plyty ale dziala, nie mam żadnych z nia problemów, wiec po co szukac dziury w całym, dziala i to dobrze.

Edytowane przez mieciop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najwięcej o padaniu Asusów mówią posiadacze innych płyt... :wink: Wszystko z Tajwanu jak masz pecha to padnie.

Przesledz tematy o samym P5N-E SLI. A przy okazji..wczoraj na innym forum koles to samo pisal...odradzano mu ale sie uparl po znanej reklamie. Juz w serwisie.

Jeśli chodzi o padanie to moja pierwsza p5N-E sli padła po 5 minutach :-) więc później podchodzilem z obawami co do drugiej plyty ale dziala, nie mam żadnych z nia problemów, wiec po co szukac dziury w całym, dziala i to dobrze.

No zobaczymy jak dlugo przy o/c...lubbez :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy od egzemplarza, moja p5n już chodzi kilka miechów, jedyne co na nią zarzuciłem to vdroop mod, nie mam z nią żadnych problemów, max FSB to 515, widocznie mi się poszczęściło.

Wracając do tematu to zależy jeszcze do jakiego procesora, ja na Twoim miejscu brałbym chyba AB9 Abita.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi