BiL63JTZ Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam Krótko ujmując: Jak zgrać Windows Mobile z PDA (MDA Vario II/HTC Hermes/TyTn) do pliku (do postaci w jakiej możliwe jest jego flashowanie do innego pda)? Wiem, że od tego są specjalistyczne fora (jak choćby XDA-Dev), jednak nikła znajomość angielskiego poważnie mi przeszkadza w korzystaniu z nich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 To zawsze masz jeszcze pdaclub.pl, jeśli o specjalistycznych forach mowa. Natomiast w sprawie tego pytania niestety nie pomgoę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Od bidy mnie zrozumieją? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=304390 A polskim forom o pda to możnaby poświęcić co najwyżej okładkę od Faktu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...