Gierek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) DO NIEDAWNA CHCIALEM KUPIC G.Skill DDR-2 F2-6400CL4D-2GBPK ZA 815ZL W COOLINGU... ale zawsze cso mnie ciagnelo do patriotow llk ale były drogie...wczoraj oswicilo mnie Patriot 2GB (2x1GB) PC800 CL4 LLK za 579zł w ESC.. szybki prazeglad testow i patrioty maja wieksze taktowanie przy tych samych timinagach, napieciu i najwiecej hgercow przy 5-5-5-15 mam chętkę na te llk ale jestem skłonny pozbyc sie 800zł jezeli znacie cos sensownego bo ja mam juz kompletny metlik w glowie Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez Gierek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 PK które ja miałem na testy chodziły dużo ładniej niż LLK, które teraz mam. Ale za ~ 800 zł brałbym G.skill HZ 6400 :) D9 i ładne OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 hz jest na allegro za800 a ja potrzebuje fakturke(w coolingu jedynym skpie ktory ma HZ pamieci są za ponad 1k a nie chce wydawac 1k za cos co i tak jest stare i zniedolężniałe:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Sam sie do nich przymierzalem, ale po przejrzeniu google uznalem, ze nie sa takie super - wtedy kiedy ja o nich myslalem byly po 680zl, zdecydowalem sie na kingston za 380zl. Spotkalem sie takze z uzytkownikami u ktorych kosc nie dzialala na 5.5.5 1Ghz :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...