Skocz do zawartości
michalak

Najgorsza strona miesiąca

Rekomendowane odpowiedzi

hehe, aj sie temu nie dziwie:

Strona zablokowana 

Strona o adresie http://lipapipa2000.w.interia.pl została zablokowana z powodów regulaminowych. Zgodnie z regulaminem serwisu MIASTO WWW (rozdz. II, pkt 4a i 5) konta nieużywane przez okres ostatnich 6 miesięcy (począwszy od momentu ostatniego logowania na konto), zostaną poddane czyszczeniu zawartości i hibernacji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiekszośc stron których linki podajecie to strony zrobione przez amatorów (pracowników firm itd..)ale popatrzcie nato!!!

Stronka miejscowości w woj. lubuskim

www.babimost.pl

wykonana przez "profesjonalną" firmę tercom !!!!!! zajmującą się robieniem stron profesjonalnie adres:

www.tercom.pl

Ja bym się wstydzil takie cos pokazac a tym bardziej brac za to pieniądze..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiekszośc stron których linki podajecie to strony zrobione przez amatorów (pracowników firm itd..)ale popatrzcie nato!!!

Stronka miejscowości w woj. lubuskim 

www.babimost.pl 

wykonana przez "profesjonalną" firmę tercom !!!!!! zajmującą się robieniem stron profesjonalnie adres:

www.tercom.pl

Ja bym się wstydzil takie cos pokazac a tym bardziej brac za to pieniądze..

Rety!!! I tacy ludzie robią strony?? Nawet swojej własnej nie potrafili ładnie wykonać. Goście chyba mają układy, bo normalnie to nie wiem czy ktoś by u nich zamówił stronę. Zobaczcie sobie na inne przykłady stron zrobionych przez nich - tragedia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi