mkowal Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Pomocy Wczoraj podczas pracy na kompie znikł nagle kolor czerwony a zamiast niego pojawił sie czarny. Kabel jest sprawny i karta też, stwierdzam tak bo gdy mam odłączony monitor występuje komunikat o braku połączenia i migał kolorami niebieskim, zielonym i czerwonym a teraz zamiast czerwonego jest czarny. Mój monitor to LG F700B moja karta to HIS Radeon 9600 SE. Na telewizorze mam wszystkie kolory tylko nie na monitorze. Aha bolce przy wtyczce nie są ani ułamane ani zagięte. Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Sprawdź monitor u kogoś innego. Powyginaj kabel pobaw się nim w rożnych odcinkach może gdzieś coś się przerwało i niema styku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkowal Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Sprawdź monitor u kogoś innego. Powyginaj kabel pobaw się nim w rożnych odcinkach może gdzieś coś się przerwało i niema styku.Byłem u sąsiadki i nic u niej na monitorze jest czerwony a u mnie dalej nie ma. Kabel na pewno nie jest uszkodzony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A podłącz do swojej karty inny monitor? Może masz wyjście D-Sub uwalone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkowal Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A podłącz do swojej karty inny monitor? Może masz wyjście D-Sub uwalone.Mój monitor u sąsiadki też nie ma czerwonego koloru! O to mi chodziło a z kartą wszytko dobrze bo na telewizorze mam czerwony kolor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Po pierwsze: Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi.Po drugie: telewizor podlaczasz przez VGA, czy przez TV-Out? Jesli przez to drugie, to podlacz do swojej karty inny monitor, bo dobry obraz na TV-Out nie musi oznaczac dobrego obrazu po VGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 zimne luty topic do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkowal Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Oddaję na gwarancje i tyle dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...