marcin___13 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam, mam do wydania około 4tyś B-) i chciałbym się poradzić Was o skomentowanie wybranej konfiguracji. Zastanawiam się już nad nią dłuższy czas, ale nie jestem pewien czy dobrze wybrałem. Konfig: Intel Core2 Duo E4400 2,0GHz (S775) Microstar P6N SLI-Platinium (nF650i) PDP Patriot Dual LLK 2x 1GB DDR2 EPP 800MHz CL4 / 1000 MHz CL5 GeForce 8800 GTS Asus 640MB TV & 2x DVI (PCI-E) Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) Obudowa CS-3060 XClio II czarno-srebrna Be-quiet Straight Power BQT E5-550W Samsung DVD+/-RW SH-S183L LightScribe (Serial-ATA) Do tej konfig. wykorzystam: Samsung SyncMaster 913V Creative SB Audigy SE (mi wystarcza :wink: ) P.S. Wiem że było już wiele postów na temat kompa za 4tyś. ale mi chodzi dokładnie o tą konfigurację Dzięki za każdy wpis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Dysk twardy > bierz raczej coś od Seagate lub Hitachi. Nagrywarka - bierz Pioneer DVR-212. Reszta IMO OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Potwierdzam słowa YogiCK'a + dodam jeszcze coś od siebie :wink: Przydał by się cooler na proca ( scythe ninja/mine/infinity ) Zależy Ci na oszczędności 300zł ?? Jeśli tak to zmień kartę na wersje 320MB, 640 przydaj się tylko w bardzo wysokich rozdzielczościach, więc nie ma sensu dopłacać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin___13 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 co powiecie o Zalman CNPS 9700 LED albo Arctic Cooling Freezer 7 Pro?? jeśli chodzi o kartę graficzną, to 640MB jest zabezpieczeniem na przyszłość. A co do dysku, to dlaczego samsung nie?? mam 2 samsungi i jestem zadowolony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Do normalnego o/c (~3GHz) Fryzjer 7 PRO styknie. Samsung jest cichszy (choć moja 80'tka zaczyna coś chrobotać....), Seagate wydajniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 ja mam sprzedania wydajne chlodzenie ze wszystkim uzywane 4miesiace, Thermaltake Big Typhoon 120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 takie informacje to chyba raczej na pm lub w dziale sprzedam <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...