akwarela58 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 akwarela58 nie zebym bym niemily albo cos, ale te Twoje posty to chyba jakas prowokacja :/ jaka prowokacja? co ty wymyslasz w tej chwili mam sprzet P.IV 2,533 MHZ z Gigabayte GT 6600 i chce synowi to zmienic bo duzo gra i wieszaja mu sie gierki i dawno miałem do czynienia z AMD (wczesniej pare lat temu duron 1800Mhz) dlatego prosze o porade aby nie zrobic błedu tak jak 2 lata temu z tym P.IV nie mam zamiaru nikogo obrazac itd.i jestem Wam bardzo wdzieczny za konkretne podowiedzi jaka prowokacja? co ty wymyslasz w tej chwili mam sprzet P.IV 2,533 MHZ z Gigabayte GT 6600 i chce synowi to zmienic bo duzo gra i wieszaja mu sie gierki i dawno miałem do czynienia z AMD (wczesniej pare lat temu duron 1800Mhz) dlatego prosze o porade aby nie zrobic błedu tak jak 2 lata temu z tym P.IV nie mam zamiaru nikogo obrazac itd.i jestem Wam bardzo wdzieczny za konkretne podowiedzi wiec prosze jeszcze raz jaka płyte kupic tego Abita kn9 czy DFI Lanparty UT NF4 Ultra-D (ta 2 jest na allegro za 270zł.i facet w rozmowie tel.powiedział,ze jest extra) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) tylko, ze ty nie rozumiesz co sie do ciebie pisze... DFI Lan Party jest na socket 939, a on ogolnie dzisiaj jest nie oplacalny, bo glupi x2 3800 na niego kosztuje 469 zl masz 1000 zl, polecilismy Ci zestaw z Core 2 Duo, a ty dalej swoje... no i jak teraz widze, to grafa stara, dysk itp. ma zostac? bo ogolnie tego 6600GT masz na AGP a to juz w ogole wszystko komplikuje... (najlepiej sprzedaj wszystko stare) w ogole dales zla nawet tematu: Jaki kupic procek? a tu wychodzi, ze trzeba polowe kompa zmienic... Edytowane 3 Maja 2007 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akwarela58 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 tylko, ze ty nie rozumiesz co sie do ciebie pisze... DFI Lan Party jest na socket 939, a on ogolnie dzisiaj jest nie oplacalny, bo glupi x2 3800 na niego kosztuje 469 zl masz 1000 zl, polecilismy Ci zestaw z Core 2 Duo, a ty dalej swoje... a no tak sorry masz racje oczywiscie chodzi o soket pod AM2 wiec biore tego Abita KN9 no i oczywiscie dwurdzeniowca,jeszcze jedno pytanko czy ta KN9 pozwoli mi na lekkie podkrecenie procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) pozwoli, lecz musisz kupic tez ram (bo ten stary DDR1 nie wejdzie) i grafe na pci express btw. zasilacz jaki masz? Edytowane 3 Maja 2007 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) Grafę już ma przecież.Tylko nie wiem czy pisząc 8600GT miał na myśli 6600GT ,którego ma na AGP ,a to wszystko komplikuje. Nie mam jeszcze płyty głównej,tylko mam grafę Geforce 8600GT,mysle cały czas o Dual-Core 4200,ale znowu nie wiem na jakiej płycie go obsadzic? Proc się wykręci ,ale o ile to Ci nikt tego nie powie. Zależy to od wielu czynników. Nie tylko od płyty głównej, ale ten 3600 X2 powinien te 2.2 ghz wyciągnąć na spokojnie ;) Także definitywnie AM2 ,bo 939 teraz jest kompletnie nie opłacalne. Edytowane 3 Maja 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akwarela58 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 pozwoli, lecz musisz kupic tez ram (bo ten stary DDR1 nie wejdzie) i grafe na pci express btw. zasilacz jaki masz? Chieftec 400Wat pamiec starą opchnę i kupię DDR2 800/ 667 / 533 Mhz a karte kupic mamy w planie min.Geforce 7600 do 8600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 polecam ci kupic 7900GS'a bo jest w cenie 8600GT a obecnie jest lepszy chyba, ze nie starczy czy pieniedzy to jakiegos 7600GS'a (sa juz od 295 zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...