RaF Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 pamieci maja byc 256 Mb 333 i oczy wiscie maja smigaz na plycie Epoxa z NF2 chodzi mi glownie zeby szly na 200MHz Kingston cykle 2,5 7,5ns cena ok 220zl Infineon kosci Infineona 6ns i 2,5 cykla 226zl TwinMOS M-tec 6ns cena 175zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 to jeszcze do porównania dołożę Kingstone HyperX PC370 CL2-3-3-1T - cena 250zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 raptor czy ten twój jtest do jakiegoś tematu o zasilaczu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 raptor czy ten twój jtest do jakiegoś tematu o zasilaczu :?Chyba jestem zmęczony bo nie rozumiem - możesz napisać jeszcze raz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ok stanelo na 2 sztukach twin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Doradzcie czy oplaca sie kupic RAM z Majora ?? DDRAM 512MB PC-333 Major Brand za 317zl. Looknijcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Skoro maja chodzic na 200mhz to stawialbym na HyperX, choc jeszcze nigdzie nie widzialem ich recenzji, ale bylyby chyba tego najblizsze...Ale reki sobie uciac nie dam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 tHunar a co sadzisz o pamiatkach z Majora ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Nie ma pamiątek "Major" ! To określenie na klase produktów. Chodzi o to, że zamiast super badziewia dostaniesz np. Seitec ale nie są to firmowe pamięci, oni nie gwarantują niczego jedynie troszkę wyższą jakość ! Nie ma takiej marki dostaniesz to co w tej chwili maja na magazynie :( Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Duncan które z tych pamiątek wymienionych na początku byś polecał - wydzie że nieźle kręcisz więc się pytam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ciekawe na jakich kościach są te Kingstony?? :? Juz od pewnego czasu jestem na kupnie pamięci i jakoś się nie mogę zdecydować. A te kingstony wyglądają na łakomy kąsek. A z tych w temacie to IMO Infineon będzie najlepszy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Spoko raptor. Cos mi się pomyliło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Duncan które z tych pamiątek wymienionych na początku byś polecał - wydzie że nieźle kręcisz więc się pytam ;)No to tak: Mam bardzo dobre doświadczenia z TwinMos'ami na M-tec'ach 6 ns (256MB), ale pamięć ta miała kości po obu stronach ale jakby co drugie miejsce. Wyciągały 205 na max timingach (lepsze niż moje Corsair :evil: ) na moim mobo, więcej nie sprawdzałem bo nie chciałem skopsać macierzy R. 0. Infineony kiedyś były dobre ale teraz nic o nich nie słychać. Kingston HyperX (ale w wersji 3500) są na kościach 4,5 albo 4,6 ns i są podobno świetne ale co do tych słapszych HyperX też nic nie wiadomo. (Myślę jednak że to dużo słabszy produkt) A tak wogóle to najlepsze są TwinMos 3200 na 5ns. Winbondach ale u nas chyba takich nie ma :( Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...