Gość sinsx Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Którą pamięć wybrać? GoodRAM CL3 1GB DDR400 A-Data DDR400 CL3 1GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Dołóż ~30zł i bierz Samsungi UCCC 1GB z Moerele.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Widzę ze mamy takie same MoBo :) a podkręcałeś kiedyś te Samsungi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Raz, na krótko. 245MHz CL3 po krótkich testach, możliwe żei więcej by potrafiły ale nie miałem już ochoty na zabawe. Tak jak jest w sigu mam na codzień i mi wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...