tuzcart Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 witam mam problem z wyświetlaczem w ibm x31. czy ktoś mógłby mi powiedzieć w czym tkwi problem i ile mogłaby kosztować naprawa? jestem z Łodzi więc tak przy okazji zna ktoś dobre serwisy w tym mieście? dodam że laptop jest z Anglii i nie jest na gwarancji. poniżej zamieszczam zdjęcia jak to wygląda pierwsze zdjęcie przedstawia włączonego laptopa: natomiast drugie przedstawia laptopa zaraz po wyłaczeniu: dodam jeszcze że gdy dociskam obudowę z tyłu niektóre paski znikają, a pojawiają się nowe. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Uszkodzona matryca. Koszt naprawy - cena matrycy + robocizna. Matryce na necie za 200-300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuzcart Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Uszkodzona matryca. Koszt naprawy - cena matrycy + robocizna. Matryce na necie za 200-300złMiałem nadzieję że to jednak coś mniej poważnego,np. inwerter, no ale i tak dziękuję za szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 MOzesz podpytac w serwisie. Moze byc to takze uszkodzona tasma, styki itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Na 100% jest uszkodzona matryca. Ta kwestia jest bezdyskusyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuzcart Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 a znacie może jakieś dobre miejsce w necie, albo w Łodzi gdzie móglbym kupić pewną, tzn. działającą matryce do tego laptopa? sprawdzałem na allegro ale tam posucha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...