MiGoMaT Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Siemka nie siedze ostatnio w temacie. Wiem ze jest 100 postów o tej tematyce ale nie amm czasu czytać bo sprawa gardłowa mam 500zł na grafike na agp ale nie wiem czy wogle jest sens wydawać całą sumę na grafe skoro jej wydajnośc może mnie nie zadowolić jednym słowem co wziąć. Jak sa tańsze a dobre to tez coś zaproponujcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Nie wydawaj tyle kasy na taką grafikę, lepiej zmienić na pci-e. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Do kompa z syg'a czy dla znajomego ? A na agp max bym brał: http://allegro.pl/item189802513_palit_soni...agpx8_wawa.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 wiesz jak by to było dla mnie to bym tak zrobił ale to kumpel chce a jutro idzie do sklepu kupić a nie chce zeby mu chłam wcisneli. i dla tego sie pytam co kupić i za jaka kase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 To wyperswaduj mu że taka wymiana nie ma jakiegokolwiek sensu. do jakiego spzętu ma być ta grafa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 No to niech bierz GeForce'a 7600GS 256MB DDR3 (firmy albo Palit, albo Galaxy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) kumplowi proponowali w sklepie radeona x1750 :o a ja takiego na allegro wogle nie widze. Włąśnie i jak coś brać to od Nvidi a nie od Ati mam racje?? Jego proc to semp 3200 1gb ramu wiecej nie wie Edytowane 6 Maja 2007 przez MiGoMaT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) Przy okazji niech zasilacz zmieni :D i co to za sprzet bo moze duron 1200, albo baleron 1700 :/ Edytowane 6 Maja 2007 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 X1750 ?? A co to za cudo. I tak, w tej cenie tylko NV i tylko 7600GS DDR3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) Skoro więcej nie wie, tzn że się nie zna na kompach specjalnie. Posadź go przed forum, powiedz że są tu najlepsi spece od kompów, i żeby sobie poczytał :D. Ja tak zrobiłem ze swoim kumplem - podziałało. Edytowane 6 Maja 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) heh tak mu powiedziałem w koncu to z wasza pomoca składałem swoj sprzet:D ale niestety on niema kompa i czasu to sobie nie poczyta dałem mu kartke co ma kupic ale założe sie ze w sklepie mu wcisna jakiegoś szita co go sprzedać nie moga. ale nic ja mam sumienie czyste. dzięki wielkie za pomoc na was zawsze można liczyć. Edytowane 6 Maja 2007 przez MiGoMaT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Powiedz mu, że wchodzi do sklepu pokazuje kartkę i żąda tego... A jak ktoś doradzać będzie chciał to tekst "Panie, albo pan mi to sprzedaje, albo idę do konkurencji". W ten sposób instruowałem kolegę, który w sumie nawet nie wie co zamawiał :P Sprzedawca także "doradzał", ale po usłyszeniu ww. tekstu zmiękł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) Wcisna mu na 7600gs ddr2 dam sobie malego palca obciac, nie zapomnij o zasilaczu w najlepszym przypadku on ma feel 300w, ale czy to pociagnie to nie wiem. Edytowane 6 Maja 2007 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Dokładnie, daje karteczke a na niej napisane Galaxy 7600GS 256mb DDR3 lub Palit 7600GS 256mb DDR3 Sonic, niech wystrzega sie wszelkich Gigashitów i innych wynalazków na DDR2, niech nieda sobie tego wcisnąć..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 DDR3 napisz grybym pismem . Może dotrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 heh tak zrobiłem dzwoniłem do niego i 10 razy powtorzyłem ze ddr3:D bo był jeszcze dziś w tym sklepie bo to jego jakis tam znajomy pracuje i teraz sie poprawili i mu doradzali x1650 bo to do gier lepsze niż ten gf co radzicie hehe walą ścieme taką zeby tylko sprzedać coś droższego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zawsze sie wciska to co zalega, taki juz jest ten swiat. Jak sie nie znasz to ci wcisna gowna za kosmiczne pieniadze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...