byru Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam, chcę zmienić moje stare głośniczki Genius 2.0 (takie tanie budżetówki) na coś konkretniejszego do 200 PLN. Głównie do muzyki, gier, czasem coś się też obejrzy (DVD) - w tej kolejności. Z Waszych postów mogę wywnioskować, że większość jest zgodna co do głośników 2.0 Genius SP-HF1250X oraz 2.1 Logitech X-230. Które z tych głośniczków polecicie mi do wymienionych wyżej zastosowań? Geniusy bardziej pasowałyby mi do pokoju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Muzyka i filmy Genius. Gry, zależy jakie raczej słuchawki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byru Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Muzyka i filmy Genius. Gry, zależy jakie raczej słuchawki ? Dzięki :) Przy okazji, jak wypada Logitech x-240 przy x-230? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) eeee tam ja bym wziol to a nie jakies po[ciach!]lki Bierz Z-640 http://allegro.pl/item201685806_glosniki_l...arancja_fv.html Dobrze graja , maja dobry bass i podzial tonow za ta cene nic lepszego nie znajdziesz - dodam ze te gloniki kiedys kosztowaly wiecej :) Edytowane 13 Czerwca 2007 przez GURU500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Quattro kup nowe kolumny http://www.allegro.pl/item201789494_magnat..._pln_raty_.html graja całkiem przyzwoicie jak za swoją cenę i bardzo dobra gwarancja dordor na 2 lata Wygrywasz aukcję np. http://www.allegro.pl/item204207660_kenwoo...e_in_japan.html i luz :) Za jakiś czas wymieniasz kolumny na jakieś AE evo one i masz fajny zestawik stereo Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Hesos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byru Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Właśnie doszły do mnie Geniusy SP-HF1250X. Są ogromne! Wiedziałem ze sa duze ale bez przesady :) Ledwo sie na biurko wcisnely. Mam pytanie. Czy ustawienie glosnikow o takiej mocy bardzo blisko monitora (w odleglosci kilku cm.) jest dla niego (monitora) bezpieczne. Jest to kilkuletni CRT. Nie bedzie odksztalcen obrazu i nie schrzani sie za jakis czas? Edytowane 20 Czerwca 2007 przez byru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infact Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Właśnie doszły do mnie Geniusy SP-HF1250X. Są ogromne! Wiedziałem ze sa duze ale bez przesady :) Ledwo sie na biurko wcisnely. Mam pytanie. Czy ustawienie glosnikow o takiej mocy bardzo blisko monitora (w odleglosci kilku cm.) jest dla niego (monitora) bezpieczne. Jest to kilkuletni CRT. Nie bedzie odksztalcen obrazu i nie schrzani sie za jakis czas? nie powinno , bo sa ekranowane.Swoja droga jak spisuja sie ? chodzi o jakosc dzwieku (gora+dol) zastanawiam sie wlasnie nad ich kupnem.niska cena dobre parametry .. zestaw typu wzmacniacz + monitory to wiekszy zakup za jakis czas .obecnie smigam na unitra + tonsile .niby gra ale sa dosyc leciwe i nie kumate ze wspolczesna muza .raster ;) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...