regaciarz Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) ------- Edytowane 23 Kwietnia 2009 przez regaciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziubasek Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Ja osobiscie polecam Netie !! jest o wiele lepsza Niz TpSa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 warto :) u kazdego normalnego dostawcy do9staniesz za 55 zyko 1mbit no ewentualnie te ip bedzie dynamiczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 A jestes z nimi zwiazany jakas smieszna umowa ? I drugie pytanie, neo czy netia do Ciebie nie siega ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) źle jest jak ktoś nie rozróżnia kb od kB a wiec spiesze z odp, za 50 zł masz łącze 9,5 mbit/0,5 mbit i jęczysz ? pomyśl troszkę , może aż tak bardzo nie zaboli Edytowane 8 Maja 2007 przez Krzynek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 mnie zaraz trafi ja sie użeram z telekomuną a tutaj za 50zl taki....nawet nie wiem jak to okreslic... błągam nie denerwuj ludzi skazanych na tpsicę bo mało co nie dostalem zawalu na widok jak inni mają fajnie i jak mnie robią....w balona :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...