gacul Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 ASUS M2N 1394 NFORCE 430 MPC ASUS M2N4 SLI Którą płytę wybrać ??? a może jakas inna w tych pieniążkach lepsza ?? proszę o pomoc. Procesor pod nią będzie pracował athlon 4200+ x2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Weź zamiast tych Asusów Abit KN9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacul Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 nie mam jak?? tam gdzie biore zestaw gosc nie chandluje abitem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zmień sklep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Te asusy są do kitu, najlepiej brać Abita KN9 jesli gosc ich nie ma to kup gdzie indziej np w internecie łatwo,szybko i przyjemnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacul Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 a coś zamiast abita kn9 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Jeszcze DFI, ale on kosztuje ~350zł i jeszcze bardziej wątpie żeby sprzedawca miał go. Tak to nie ma nic więcej tak dobrego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 ASUS M2N 1394 NFORCE 430 MPC ASUS M2N4 SLI Którą płytę wybrać ??? a może jakas inna w tych pieniążkach lepsza ?? proszę o pomoc. Procesor pod nią będzie pracował athlon 4200+ x2 To są tej samej klasy płytki. Obie nie są przeznaczone do OC. Jeśli nie potrzebujesz 2 kanałów IDE i COM a potrzebujesz 1394a to lepsza będzie ta pierwsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacul Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Przepraszam cię ,,DWA IP" ALE NIE ROZUMIEM. Jestem laikiem, możesz jasniej to mi napisać ?? co to jest oc, i 1394 oznaczenia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 OC - podkręcanie 1394 - inaczej IEEE1394 lub FireWire, rodzaj szybkiej magistrali służacej m.in. do podłączania cyfrowych kamer DV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacul Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) ok dzięki teraz chwytam ?? tylko dalej nie wiem którą kupić ?? może jakis inny asus troszke lepszy od tych 2 PORADZ COŚ albo którą z tych bo nie moge sie zdecydować ?? Edytowane 8 Maja 2007 przez gacul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Jak już pisałem, Abit to najlepszy wybór. Asus niestety nie ma nic ciekawego w ofercie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 ok dzięki teraz chwytam ?? tylko dalej nie wiem którą kupić ?? może jakis inny asus troszke lepszy od tych 2 PORADZ COŚ albo którą z tych bo nie moge sie zdecydować ??Bierz M2N4 SLI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacul Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 ok dzięki teraz wszystko jasne ?? A CO MYSLISZ O TEJ PŁYCIE ?? http://www.gral.pl/preview/Asus/AsusM2N-SL...GBLANATX_44.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) ok dzięki teraz wszystko jasne ?? A CO MYSLISZ O TEJ PŁYCIE ?? http://www.gral.pl/preview/Asus/AsusM2N-SL...GBLANATX_44.php Napisz ile masz pieniedzy, moze ktos z nas mieszka kolo ciebie i sie skompletuje kompa i zlozy (za 2 piwka :D), a tak bedziesz komus kase nabijal i pewno jeszcze przeplacisz. A jak gosciu nie handluje abitem to zmien sklep. Edytowane 8 Maja 2007 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SU8Z3R0 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 ok dzięki teraz wszystko jasne ?? A CO MYSLISZ O TEJ PŁYCIE ?? http://www.gral.pl/preview/Asus/AsusM2N-SL...GBLANATX_44.php Coż, lepsza od mojej :] 2.5V dla pamieci ... ah.... Ty, a moze moja chcesz kupic ? 280zl i jest twoja. Model M2N-E :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...