pawwel Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) witam, kupiłem sprzęt jak w temacie i strasznie... denerwuje :wink: mnie to że są 2 partycje, jedna na ktorej nie da się nic zapisać tylko do odczytu o zawrotnej pojemności 10MB. Jakiś pomysl jak to usunąć, na stronie pqi panuje taki chaos i nawet nie da się wszystkiego operą otworzyć... Myslałem, żeby po prostu sformatować tą małą partycję, (może się da) a potem jakoś skasować ten podział, albo podzielić innaczej, jakimś programem do zarządzania dyskiem albo coś takiego (z pendrivami też jakieś powinny działać?), ale może jest jakiś inny, prostszy sposób? Zresztą nie jestem pewnie czy to zadziała, jakieś propozycje? Edytowane 9 Maja 2007 przez pawwel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper10000 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 denerwuje :wink: mnie to że są 2 partycje, jedna na ktorej nie da się nic zapisać tylko do odczytu o zawrotnej pojemności 10MB.Na stronie PQI jest program Unrescue, za pomocą którego można usunąć tą zupełnie nieprzydatną partycję: http://www.pqi.com.tw/faq_1.asp?ID=772 Ja zrobiłem to na PQI U330 4 GB. Operacja trwała ~10 sekund. Pamiętaj, że w jej trakcie utracisz wszystkie dane z pen drive'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...