Gość rafi15 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Czy ten zasilacz uciagnie Athlon 3000@2200mhz Asrock VSTA-939 2x120GB (WD&Nikimi) 2x256mb + 512mb (Hynix&Kingmax) GF 7300GT@ 1650/635 dodam ze procka bede krecil jeszcze bo narazie mnie zasilka ogranicza :) +3.3V +5V +12V 12V2 -5V +5VSB Max Output Current 22A 21A 18A 16A 0.3A 2A a moze macie jakies inne propozycje do 120zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Powiem tak, ten Sharkoon starczy do tego zestawu. Jeśli go masz to zmieniać nei musisz. Jeśli zamierzasz kupić to kieruj sie w kierunku Delty 350W (wersja z dwiema liniami 12V) lub Delty 400W z PWR_OK. Delt szukaj na allegro lub Amacroxa PNF 400 (350W) http://zenfist.pl/pID/1026.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 stoje przed wyborem zasilacza i teraz nie wiem co wybrac tego sharkona moge miec za 70zl... ta delta bedzie lepsza? co kupic zeby bylo tanio i dobrze? ten sharkon mnie kusi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) akurat tez mnie zaciekawił ale rozmawiałem z specjalista od zasilaczy z Zenfista i powiedział ze Sharkoony zlikwidowali z oferty bo są to zasilacze głośne i i awaryjne :wink: Dopłać do Amacrox'a 400W , najlepszy zasilacz w tej cenie :) Edytowane 10 Maja 2007 przez Dickson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 svende >> Miałeś ten zasilacz w rękach, wiesz może, kto go produkuje albo widziałeś gdzieś reckę, czy tak sobie strzelasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 svende >> Miałeś ten zasilacz w rękach, wiesz może, kto go produkuje albo widziałeś gdzieś reckę, czy tak sobie strzelasz?W rekach nie mialem, nigdzie nie znalazlem kto go produkuje, skanu tabliczki tez nigdzie nie uswiadczylem. Na niemieckich stronach poczytalem, a raczej duzo szukalem bo samego tekstu bylo jka na lekarstwo. Recenzji (w rozumeiniu takim, jak bysmy chcieli widziec) nie ma, jest za to artykulik polecajacy, przez jakies pismo komputerowe z drugiej polowy 2005. Konkluzja, bez zadnych testów jest taka: zasilacz dobry do A64 z grafika sredniej polki, czyli uniwersalny jak na 2005 rok. Jego waga to 2,5kg cena ok 110-120zł w przeliczeniu. Produkt bardzi niszowy występujacy tylko w niemieckich i austriackich sklepach. Do tego jeszcze dwie opinie uzytkownikow, obie oceniejace jako "dobry" ale rozkładajace roznie oceny odnoście jakosci, komforku uzytkowania itd. Jeden z nich mial c2d@2,5GHz +r96000xt. Na podstawie tego skromnego materiału: Nie jest to z pewnoscią jakiś megakozacki sprzęt - brak jakiejkolwiek poważnej recenzji, brak w poważnych dyskusji o nim, raczej skromne okablowanie (brak pci-ex 6pin). Jednocześnie przy cenie ok 120zł i wadze 2,5kg trzeba uznać, ze nie jest to zasilacz, którego należy sie wystrzegać jak codeszitu. W swietle wszystkiego co wyzej napisałem, można wierzyć opinii tej gazetki, do średniego sprzętu w zupełnosci starczy. Ponieważ jest on raczej egzotyczny w Polsce wolę przy takiej ilości informacji poradzić sprzet sprawdzony przez wielu uzytkowników z naszego forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) akurat tez mnie zaciekawił ale rozmawiałem z specjalista od zasilaczy z Zenfista i powiedział ze Sharkoony zlikwidowali z oferty bo są to zasilacze głośne i i awaryjne :wink: Dopłać do Amacrox'a 400W , najlepszy zasilacz w tej cenie :) ahaha niezly kit zenfist ludzia wciska ale to u niego normalne . Ten sharkon to Fortron z serii Tha-p a powiedzial ci ze sa awaryjne dlatego ze sharkony mialy bardzo niski stosunek ceny do jakosci powiem inaczej to samo mozna kupic o wiele taniej :) Pozdro Edytowane 12 Maja 2007 przez ste3an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 ahaha niezly kit zenfist ludzia wciska ale to u niego normalne . Ten sharkon to Fortron z serii Tha-p a powiedzial ci ze sa awaryjne dlatego ze sharkony mialy bardzo niski stosunek ceny o jakosci powiem inaczej to samo mozna kupic o wiele taniej :) Pozdroo tego to nie wiedziałem :) w sumie fortrona tha-p można kupić za 35zł wiesz i tak cena ego sharkoona nie powala :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...