mimuszek Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Witam Czy jest sens zmiany E6300 B2 ładnie chodzącej 24/7 na 7x450 na nowy procesor E6420 bez dopłaty ?? Niestety nie mam możliwości sprawdzić wcześniej jego podatności na O/C :? Komputer służy tylko i wyłacznie do obróbki Video więc te 4MB Cache mogą się przydać, ale i to pod warunkiem że się procek dość znacznie podkręci. Co sądzicie ?? A moze jednak lepiej dopłacić i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> "starego" E6600 ?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 e6300 na e6420 bez doplaty ? jakos malo prawdopodobne, ale jezeli rzeczywiscie masz taka mozliwosc to zmieniaj, srednie oc e6420 to ~3,5 ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimuszek Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Dlaczego malo prawdopodobne, skaldam komputer bratu, ktory bedzie sluzyl praktycznie tylko do fakturowania, jemu nie zalezy co to bedzie, a ja moge skorzystac. Tyle, ze O/C moge sprawdzic dopiero po zakupie. Tyle. Dzieki za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Fakturowanie na C2D :D Ladnie braciaka naciagasz na koszta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 kurna to jakby chcial kompa do gier to nie wiem co bys mu wsadzil do tego zmieniaj na e6420 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...