Skocz do zawartości
Fury161

99% Użycia Procesora Po Wejściu Na Czat Wp.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,od 3 dni mam ten dziwny problem.Otóż po wejsciu na czat wp.pl użycie procesora gwałtownie rośnie,dochodząc nawet do 99%.Na innych czatach tego problemu nie ma(sprawdzałem z ciekawości),również podczas przeglądania stron www użycie jest w normie (kilka%).Czy ktos wie co moze być przyczyną tego? Dodam,że pierwszy raz spotykam się z czymś takim.Komputera nie mam niczym zabezpieczonego(nigdy nie używam antywirusów , itd...)Java...raczej odpada... na pewno będzie to jakiś syf lub błąd systemowy,jednak wolałbym dostać szczegółową poradę.Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Java s Sun....zresztą z tego co się orientuje(jeśli się mylę,poprawić ;) jave stworzył Sun Microsystem i on ma wyłączność na korzystanie z tego języka jak i wszystkich aplikacji do uruchamiania apletów (jeśli pomyliłem nazwę ,sorry,nie pamiętam już jej dokładnie).Nie ma tam żadnych flashowych animacji ,zresztą na 100% to nie one są winne,ponieważ na innych stronach nie ma żadnych problemów,mimo,że zawierają one sporo flashowych animacji.Niestety,też się obawiam,że jakieś ustrojstwo mi się podczepiło.Cholerka,a tak mi się nie chce z tym robić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to jeśli sie coś podczepiło to czemu tylko na stornie wp.pl? :) Może po prostu jak nagle na ekranie trzeba wyrenderować 173 animowane emoty to komp nie może podołać... temu zadaniu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi