Fury161 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Cześć,od 3 dni mam ten dziwny problem.Otóż po wejsciu na czat wp.pl użycie procesora gwałtownie rośnie,dochodząc nawet do 99%.Na innych czatach tego problemu nie ma(sprawdzałem z ciekawości),również podczas przeglądania stron www użycie jest w normie (kilka%).Czy ktos wie co moze być przyczyną tego? Dodam,że pierwszy raz spotykam się z czymś takim.Komputera nie mam niczym zabezpieczonego(nigdy nie używam antywirusów , itd...)Java...raczej odpada... na pewno będzie to jakiś syf lub błąd systemowy,jednak wolałbym dostać szczegółową poradę.Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Java ? jaka od ms czy sun ? przeskanuj przeciwko robactwu Edytowane 10 Maja 2007 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 90% objaw trojana zczytujacego klawiature :) powodzenia zycze w odrobaczywianiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 albo reklama we fleszu :wink: Jest tam jakas? mruga coś? lata cos po ekranie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fury161 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Java s Sun....zresztą z tego co się orientuje(jeśli się mylę,poprawić ;) jave stworzył Sun Microsystem i on ma wyłączność na korzystanie z tego języka jak i wszystkich aplikacji do uruchamiania apletów (jeśli pomyliłem nazwę ,sorry,nie pamiętam już jej dokładnie).Nie ma tam żadnych flashowych animacji ,zresztą na 100% to nie one są winne,ponieważ na innych stronach nie ma żadnych problemów,mimo,że zawierają one sporo flashowych animacji.Niestety,też się obawiam,że jakieś ustrojstwo mi się podczepiło.Cholerka,a tak mi się nie chce z tym robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 no to jeśli sie coś podczepiło to czemu tylko na stornie wp.pl? :) Może po prostu jak nagle na ekranie trzeba wyrenderować 173 animowane emoty to komp nie może podołać... temu zadaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...