kamilo23 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Poszukuje schematu do programatora kości bios. Jakby mógł ktoś pomóc. BTW Jak nie ten dział to przenieście. :) Ej no nie mówcie że nie wiecie. Edytowane 11 Maja 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 moze jeszcze napisz jakich kostek bo obecnie jest tego od groma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Wszystkich :) nie tak na serio to te najczęściej używane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Jesli chcesz to samemu skladac nie ma szans wybulisz jakies 300zl ... bez sensu .... lepiej kupic gotowy albo do polutowania z tym ostatni to roznie wyglada przy tak skaplikowanych ukladach oscyloskop to podstawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Kurcze myślałem że granica to 100zł :) a tu taki :zonk: . Podaj jakieś warte uwagi programatory gotowe do kupienia. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Wlasnie....jakich szukac i ile kosztuja bo juz mi sie znudzilo jezdzenie na gielde do kumpla i bulenie za programowanie biosa :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Jeśli chcesz sam robić to poszukaj schematów od programatora Willem. Ale lepiej kupić coś gotowego. Na Allegro masz cały dział: http://www.allegro.pl/781_elektronika_programatory.html Edytowane 16 Maja 2007 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Ja za bardzo sie tym nie nie interesowalem jesli chodzi o szczegoly kiedys chcialem sobie kupic cos za 150zl do poskladania z allegro ale nic z tego nie wyszlo obecnie juz ich nie widze ;] Jednak jak mozna domniemac zabawa w willemy nie jest tania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Nie jest tania?! Hehe, kup sobie z prawdziwego zdarzenia programator to wtedy dopiero zobaczysz jak to nie jest tanie. Willem jest słaby i nieprofesjonalny. Sam miałem i pamiętam jak musiałem mu blok zasilania przerabiać bo mu w połowie programowanie EPROMów napięcia brakowało :) Ale za to jest tani. Fabryczny programator kosztuje od 700zł na dzieńdobry w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) No przerobka zasilania to czasami podstawa ;) Kumpel robil tak samo :) W aspekcie jesli ktos nie uzywa tego na codzien to raczej nie jest willem tani ~400zl ;) Wiadomo jesli chcesz pro to trzeba zaplacic ;) Edytowane 17 Maja 2007 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Prawda że samemu zrobić to trzeba mieć trochę kasy, ale te bardziej pro to kupę szmalu kosztują :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...