.PaVLo. Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) szukam dobrego, a co najważniejsze poprawnie działającego pada pod TDU z obecnym mam problem, bo nie moge ustawić w grze ruchów na bok, co jest dla mnie idiotyczne, bo inne gry bez problemu z nim działają (RE4) podawajcie propozycje i linki, najchętniej z allegro jeśli ktoś ma możliwości sprawdzania konkretnych modeli, jak pracują w TDU to by było świetnie Edytowane 10 Maja 2007 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 W ciemno moge polecic produkty firm Logitech i Saitek Padlina typu Apollo, Trust, manta odpada na przedbiegach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 mi qmpel powiedzial ze najlepsze pady do pc'ta to pady od playstation z przejściowka na usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 zaleźy mi n tym ,żeby ma 100% nie było z nimi problemu w TDU,czyli aby gra poprawnei obsługiwała wszystkie osie i przyciski :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) > O czym jest ten dział? Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: * Procesory * Płyty główne * RAM * Karty graficzne * Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp Wszelkie pytania o konkretny produkt, problemy z nim związane, porady itp. należy kierować w odpowiednim dla produktu dziale tematycznym Ślepy?? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=75 Edytowane 10 Maja 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 sorka za zamieszanie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...