tomasz_lbn Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 witam, panowie krotkie pytanko... czy warto waszym zdaniem zmienic w moim przypadku pamieci.. posiadam 512+256 kingston 400, a chcialem sprzedac to co mam i zakupic 2x512 kingston hyperx pc3200 400? czy myslicie ze odczuje na tyle w wydajnosci zeby zawracac sobie glowe?? na chwile dzisiejsza nie stac mnie na nowego kompa, planuje to dopiero na jesieni, do tego czasu chcialem cos lekko zainwestowac w to co mam, warto??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 nie wiem czy jest sens zostawac przy ddrach, czy nie lepiej odlozyc i nowy z ddr2 juz zlozyc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 witam, panowie krotkie pytanko... czy warto waszym zdaniem zmienic w moim przypadku pamieci.. posiadam 512+256 kingston 400, a chcialem sprzedac to co mam i zakupic 2x512 kingston hyperx pc3200 400? czy myslicie ze odczuje na tyle w wydajnosci zeby zawracac sobie glowe?? na chwile dzisiejsza nie stac mnie na nowego kompa, planuje to dopiero na jesieni, do tego czasu chcialem cos lekko zainwestowac w to co mam, warto???Daruj sobie hyperxy, one tylko ładnie wyglądają i nic poza tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Dodatkowe 256RAM też niewiele ci da,ewentualnie dual+o/c w tym przypadku,ale imho nie więcej niż 20-25% przyrostu (tzn na pamięciach,nie na całym kompie). Najlepiej,jeśli sprzedasz te 256 i dokupisz drugie takie same 512.Tanio wyjdzie i przeczekasz do jesieni. Btw zwykłe DDR2 to też nie jest żaden ten ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Piszesz,że nie masz kasy, to i tak byś nie kupił żadnych z wyższej półki,ale do jesieni kupa czasu,więc powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_lbn Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 dzieki panowie, wlasnie wczoraj bylem w sklepie po te 2x512 hyperx, i to samo mi powiedzial typ w sklepie, zeby sobie odpuscic, stwierdzilem ze poradze sie jeszcze "was". do jesieni sie przeczeka, najwyzej zrobie tak jak mowi jurek911, sprzedam 256 i dokupie 512. jeszcze raz dzieki, uwazam temat za zamkniety:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...