Maarluuk Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Witam. Mam obudowę Chiefteca. Pilnie jednak potrzebuję do niej zaślepek 5,25" w kolorze grafitowym, gdyż wszystkie mi się gdzieś zapodziały :/. Wystarczy jedna lub lepiej dwie. Proszę o kontakt na PW. Jakoś się dogadamy B-) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Zwróć się do angela.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Szukasz w mieście firmy ktróa ma w ofercie budy tego producenta i która składa kompy, odpowiednio zagadasz to dostaniesz bo oni często to wywalają na śmietnik - a tak dzieki Tobie zapłacą mniej za utylizację :lol2: Mi przykładowo kiedyś udało się (w któryms ze sklepów w podziemiach koło GUS w Wawie) dostać za 5 ZEN 2 zaślepki od Chiefa - 5.25 i 3.5 - jeszcze chcieli mi dać za free sieciówkę Combo (skrętka + koncentryk) ale taki głupi nie jestem - niech płacą za odpady niebezpieczne :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maarluuk Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 OK. Dzięki za pomoc B-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Mi przykładowo kiedyś udało się (w któryms ze sklepów w podziemiach koło GUS w Wawie) dostać za 5 ZEN 2 zaślepki od Chiefa - 5.25 i 3.5 - jeszcze chcieli mi dać za free sieciówkę Combo (skrętka + koncentryk) ale taki głupi nie jestem - niech płacą za odpady niebezpieczne :razz: Mi zawsze mowia, ze oddaja je klientowi razem z obudowa.. Jesli jestes w stanie zalatwic zaslepki do srebrnego Chiefa Dragona z checia je od Ciebie odkupie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...