Skocz do zawartości
durczyn

Stan Wstrzymania A Bateria A Resetowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie czy nizej przedstawiona sytuacja jest normalna i czy mozecie sprawdzic to u siebie?

Komputer jest na kablu od zasilania

przechoche na "stan wstrzymania"

zamykam pokrywe lapka

odłączam kabel zasilania

otwieram pokrywe uruchamiając windowsa

i po paru chwilach jest reset

czy ten reset jest normalny, tylko wtedy go mam, jak ten stan wstrzymania z odpinanym kablem.

any ideas ?

TOSHIBA SATTELITE A100-436

przez telefon w serwisie nie byli w stanie pomóc, a nie chce go zawozic i czekac na niego miesiac z błahego powodu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyglada na to jak gdyby była kilkumikrosekundowa przerwa w zasilaniu ramów....

Musiał bym sprawdzic w pracy czy inne toshiby tez podobnie tak sie zachowuja....

Edytowane przez Kwazor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prosiłbym o sprawdzenie dla pewnosci w instrukcji piszą ze podczas jak komputer sobie śpi to nie mozna nic odczepiać z kabli a po uruchomieniu odczekać przed kolejnym uśpieniem bo coś z kondensatorami musi sie zrobić. Wiem ze acer tak nie ma, sprawdzałem u dziewczyny, toshiba coś podobnego uwzględnia w instrukcji ale chce mieć pewność bo serwis przez telefon mówił ze nic nie załatwia, tylko przywieść trzeba do nich a szkoda mi czasu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi