durczyn Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Witam, mam pytanie czy nizej przedstawiona sytuacja jest normalna i czy mozecie sprawdzic to u siebie? Komputer jest na kablu od zasilania przechoche na "stan wstrzymania" zamykam pokrywe lapka odłączam kabel zasilania otwieram pokrywe uruchamiając windowsa i po paru chwilach jest reset czy ten reset jest normalny, tylko wtedy go mam, jak ten stan wstrzymania z odpinanym kablem. any ideas ? TOSHIBA SATTELITE A100-436 przez telefon w serwisie nie byli w stanie pomóc, a nie chce go zawozic i czekac na niego miesiac z błahego powodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Wyglada na to jak gdyby była kilkumikrosekundowa przerwa w zasilaniu ramów.... Musiał bym sprawdzic w pracy czy inne toshiby tez podobnie tak sie zachowuja.... Edytowane 16 Maja 2007 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 prosiłbym o sprawdzenie dla pewnosci w instrukcji piszą ze podczas jak komputer sobie śpi to nie mozna nic odczepiać z kabli a po uruchomieniu odczekać przed kolejnym uśpieniem bo coś z kondensatorami musi sie zrobić. Wiem ze acer tak nie ma, sprawdzałem u dziewczyny, toshiba coś podobnego uwzględnia w instrukcji ale chce mieć pewność bo serwis przez telefon mówił ze nic nie załatwia, tylko przywieść trzeba do nich a szkoda mi czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...