Skocz do zawartości
Dreame®

Notebook Do 4000 ZŁ

Rekomendowane odpowiedzi

Heyah,

Zastanawiałem się fujitsu siemens, bo za te pieniądze to chyba nie opłaca się pchać w toshibe lub della... Chociaż te marki są lepsze od fujitsu, ale za tą cenę wydaje mi się, że można kupić lepszego lapka firmy f-s niż dell'a - chodzi mi o parametry... Jeśli chodzi o zastosowanie sprzętu to będzie on dla programisty, czyli z jakąś przyzwoitą matrycą, przekątna ekranu 15,4 '...

Procek hmm... myślałem o Core 2 Duo... pamięć conajmiej 1 GB.... jakąś przyzwoita karta graficzna, pamięć 128 Mb powinno wystarczyć... może być więcej.... i tak żeby się zmieścić w 4000 zł...

Czekam na opinie...

Poprawiłem temat...

Edytowane przez Dreame®

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heyah,

Zamierzam kupić nowego notebook'a... Cena to do 4000 zł...

Co polecacie...?

Pzdr

Tak to pomocy nie otrzymasz...

Włóż chociaż trochę wysiłku i przeczytaj regulamin i zawartość tego działu... podpowiem że chodzi o pierwszy temat. :mur: :mur: :mur:

Edytowane przez tomcio_wroc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam uzywac glowy, myslenie nadal ma przyszlosc.

1. Nie ten dzial.

2. Napisz do czego, jakies preferencje co do firmy. Bo ktos ci da byle pierwszego z brzegu Acera i potem bedzie psioczenie, ze taka doradzili. Podejdz do tematu tak jakby chcial zeby podeszli Ci co maja pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam uzywac glowy, myslenie nadal ma przyszlosc.

1. Nie ten dzial.

2. Napisz do czego, jakies preferencje co do firmy. Bo ktos ci da byle pierwszego z brzegu Acera i potem bedzie psioczenie, ze taka doradzili. Podejdz do tematu tak jakby chcial zeby podeszli Ci co maja pomoc.

Przepraszam za kłopoty związane z mną...

A jeśli chodzi o laptopa to myślałem o fujitsu siemens, bo za te pieniądze to chyba nie opłaca się pchać w toshibe lub della... Chociaż te marki są lepsze od fujitsu, ale za tą cenę wydaje mi si, że można kupić lepszego lapka firmy f-s niz dell'a - chodzi mi o parametry...... Jeśli chodzi o zastosowanie sprzętu to będzie on dla programisty, czyli z jakąś przyzwoitą matrycą, przekątna ekranu 15,4 '...

Procek hmm... myślałem o Core 2 Duo... pamięć conajmiej 1 GB.... jakąś przyzwoita karta graficzna, pamięć 128 Mb powinno wystarczyć... może być więcej.... i tak żeby się zmieścić w 4000 zł...

Proszę o przeniesienie tematu lub wskazanie mi właściwego miejsca na jego utworzenie...

Przepraszam za lamarskie błędy związane z utworzeniem tematu...

Edytowane przez Dreame®

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam podobna rozkmine z tym ze ja bede kupywal w uk i sklaniam sie w kierunku della 6400 no chyba ze na forum poradza mi cos innego niestety nie wiem jak sie ksztaltuja jego ceny w polsce chyba ze masz znajomego w uk to wejdz na ich strone i mozesz sobie zlozyc lapka jakiego chcesz bedziesz wiedzial jaka cena wiadomo dochodzi transport i piwo dla znajomego no i ta gwarancja ale moze warto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy poszukać w wyszukiwajce :

wyniki

Przełączyć firmę,kartę graficzną i procesor i :

Asus,Benq,Aristo - X1600 Core2 Duo 1GB RAM

Lenovo,Toshiba,Sony - GF 7300 Core2 Duo 1 GB RAM

Sony - Core Duo 1GB z GF 7400 .

Edytowane przez Haquim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi