jooseph Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Posiadam RAM Kingston HyperX KHX3200ULK2/1G po 2x512 pracujace aktualnie w Dualu. Mam zamiar dokupic kolejna pare tak zeby bylo razem 2 GB. Czy w zwiazku z tym osadzenie kolejnych 2 kosci nie bedzie kolidowalo i wszystkie 4 razem beda pracowac tak jak wczesniej w Dual Channel i w podobnej wydajnosci? Dziekuje i pozdrawiam :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Ja, żeby nie robić nowego tematu to zapytam się Mam 512 DDR 400MHz Bit4Ram CL 3.0 trudno je dostac teraz na rynku na allegro tym bardziej, czy jesli kupię jakieś kingstony lub goodramy o tych samych paramatrach to będą współpracować w dualu? czy ma na to wpływ więcej czynników? Edytowane 22 Maja 2007 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma104 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 będzie chodzić w dualu sam miałem jedna kość kingstona a druga no name i działało oczywiście pamięć szybsza zwolni do najwolniejszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Podłącze sie do tematu. Pytanie troszke z innej beczki, ale nie chce tworzyc zbednego tematu. Sprawa ma sie tak. W tej chwili mam 2x 512 ddr2 800 i sobie chodza w dualu. Moge bardzo okazyjnie kupic w jednej kosci 1GB ddr2 800. Niestety nie jestem wstanie odpalic tego w Dualu(w poprzednim kompie mialem ddr zwykle i 2x256 i 512 i smigalo w dualu). Pytanie nastepujace jak jest realna roznica Single a Dual?? Lepiej miec 2x512(1GB) w dualu czy 2x512 i 1x1GB(2GB)?? Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Różnica dual a single, to kilka procent. Zależy do czego wykorzystujesz sprzęt. Jak lubisz pograć, to wybierz 2 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Niestety nie jestem wstanie odpalic tego w Dualu(w poprzednim kompie mialem ddr zwykle i 2x256 i 512 i smigalo w dualu).Miales 3 kosci i smigalo w dualu:D? LOOOOOOOL:D magiczny komp... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Pewnie na NForce2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Dokładnie. Abit NF7 na Nforce2. Super płytka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 ta, to byl taki standarcik wtedy - ludzie kupowali plyte na nf2 i 2x256 i bylo super. po jakims czasie pol giga zaczynalo brakowac, wiec dokupywalo sie modul 512 i na 1. kanale bylo 2x256, na 2. 512 i byl dual Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 hej też nie zakładam nowego tematu , mam teraz 2x1GB goodram i chcę kupić jeszcze 2x1GB i razem 4x1GB czy będą działać w dualu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zagrają w kwartecie... Manuale od płyt nie istnieją? Google jakoś mi działa, a Wam... :? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zadziałają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...