pol Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 moj nowy zasilacz cheftec 360 jest cieply przy wylaczonym kompie czy to normalne?? poza tym glosniczki dziwnie zaczely brzeczec wczesniej tego nie bylo na codegenie hmm.. moze macie jakies sugestie zasilka jest nowa wiec nie wiem czy nie reklamowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 kazdy zasilacz,jezeli tylko doplywa do niego 220v,mimo tego ze komputer jest wyłączony w jakis sposob pracuje, i leciutko cieply moze byc i to zupelnie normalny objaw (grzeje sie pierwsze trafo 220>xV). jezeli jednak jest np. goracy - to cos nie tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 nie no goracy nie jest tylko cieply ale mnie uspokoiles chociaz nadal nie wiem czemu glosniczki brzeczom dzieki za odpowiedz pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 brzęcza po wyłączeniu komputera ? u mojego ojca też tak jest ;) powód - chyba jakaś dziwna zmiana potencjałów, nie wiem. ale nie jesteś sam z tą dolegliwością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 nie tylko po wlaczeniu nawet gdy jest wylaczony ........dziwne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Mam tak samo - po prostu zasial płyte (5VSB) i oddaje ciepło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Mam tak samo - po prostu zasial płyte (5VSB) i oddaje ciepłonawet model obudowy ten sam ale glosniczki tez ci brzecza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 ok thnx za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 nie - ale to idzie przez Audigy - może twoje płyta tak sie zachowuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 sorry ze stary temat odgrzebuje ale powodem brzeczenia bylo nie uziemione gniazdko i dlatego brzeczalo, zasilacze impulsowe tylko z uziemieniem polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeo Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Wykozystam temat by zadac srasznie naiwne pytanie . Wlasnie kupilem zasilacz Chiefteca HPC-360-302 DF i zgłupiałem . Nigdy nie mialem zasilacza z dwoma wentylatorami i wydawało mi sie , że wentylatory powinny wydmuchiwac powietrze na zewnatrz . Po zamontowaniu do obudowy w jedyny mozliwy sposob (chyba , ze obudowa nie jest przystosowana do takich zasilaczy) jeden wentylator wychodzi standardowo z tyłu , drugi zas prosto na na cooler procka . Czy to jest poprawny montaż ??? I jeszcze jedno pytanie co to jest : Auxiliary connector ( 6 pinów) B. For 12V connector (4 piny) Peripheral connector (4 piny) Zgóry dzikuje za odpowiedz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...